Gość do Mori Napisano Lipiec 21, 2008 jeśli chcesz kompetentnego ginekologa,który przyjmuje na NFZ to moge Ci polecić pania dr.Sitkiewicz.Przyjmuje na ul. Kustronia 4, tel. 033 8161100 Jest to młoda,rozsądna kobieta, robi zawsze potrzebne badania na kasę chorych, nie ma uprzedzeń co do antykoncepcji, jest kompetentna i miła. Bez problemu zrobiła mi wszystkie badania i założyła wkładke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tygrys2009 0 Napisano Lipiec 24, 2008 Wiam! Dziewczyny mam pytanie. Czy dr Zemanek przepisuje tabletki antykoncepcyjne. To dla mnie ważne, bo nie chciałabym z nimi wyskoczyć, kiedy ona tego nie robi. Dziękuję na odpowiedź. Pozd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tygrys2009 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Widzę, że ten topik opustoszał:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elpis3333 Napisano Lipiec 31, 2008 Dziewczyny napiszcie proszę ile bierze za wizytę bez USG dr Zemanek.Dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Lipiec 31, 2008 elpis3333 - Wizyta kosztuje 55 zł. Pozd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadia555 0 Napisano Lipiec 31, 2008 właśnie.... mozecie napisac ktorzy lekarze z bielska przepisuja bez problemu tabletki anty a ktorzy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elpis3333 Napisano Sierpień 2, 2008 Dzięki Jeremis !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nantu Napisano Sierpień 20, 2008 Co do tabletek - na pewno przepisuje bez problemu dr Ozimina (mam wrazenie ze wrecz bez wiekszego zastanowienia, zadnych badan przed ich dobraniem nie robi - ale moze przesadzam z tymi badaniami, ogolnie rzecz biorac to bardzo dobry lekarz), natomiast na pewno nie ma sensu isc po recepte na tabletki anty do dr Holerek-Maleckiej. Co do dr Zemanek-Wojnowskiej - co prawda chodze do niej w innym celu i o recepte na antyki nigdy nie pytalam, ale nie podejrzewam zeby jakis specjalny problem stwarzala przy ich przepisywaniu, moze jedynie (i slusznie!) wymagac zrobienia jakichs dodatkowych badan zeby je skutecznie dobrac. Moim zdaniem ginekolog ktory odmawia pacjentce recepty na tabletki antykoncepcyjne (o ile oczywiscie nie ma medycznych przeciwskazan do ich zazywania!) powaznie pomylil sie z powolaniem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nierozumiem tego Napisano Sierpień 21, 2008 nantu nie zgadzam się z Tobą. Ginekolog który nie przepisuje tabletek anty właśnie bardzo dobrze trafił z powołaniem i proboje pomóc pacjentow a nie go truć tabletkami. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie te tabletki sa szkodliwe. Oczywiście firmy farmaceutyczne o tym nie mówią bo WIELKI!!! biznes by im się zawalił. mam dużo wspólnego z medycyną i skład tabl. anty mnie przeraża , jak w ogóle można się tak truć. I niszczyć swoj układ płciowy. NIEROZUMIEM!!!! Ale pocieszam się że zwolenniczki tabletek poprostu nie wiedzą o ich szkodliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wika21 Napisano Sierpień 28, 2008 Misia 30 - po wizycie u dr Zemanek i ja teraz bardziej obawiam się dentysty! Przez tyle lat dręczyłam się 1 wizytą, ale dr Zemanek okazała się świetnym lekarzem. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. Cieszę się że zdecydowałam się w końcu na wizyte u niej. Znalazłam już swojego ginekologa.Polecam ją wszystkim, szczególnie młodym zestresownym dziewczynom. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scholes Napisano Wrzesień 19, 2008 co do ceny wizyty to w lutym za wizytę+cytologię+usg zapłaciłam 150zł. ostatnio za samą wizytę 75zł więc cena poszła w górę ale mimo wzrostu ceny uważam, że warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milusiak Napisano Wrzesień 25, 2008 Uważam że ceny strasznie wzrosły....ostatnio za wizyte + usg zapłacilam 150 zl . Czy Pani doktor liczy coś za recepty i skierowania na badania? Czy w ciąży można liczyć na jakies znizki? Macie jakeis doświadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nula88 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 czyli mam być przygotowana u dr zemanek na 100 zł? i czy muszę wcześniej zadzwonić i się umowic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nula88 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 i ile mniej więcej się czeka na wizytę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMILA1216 Napisano Październik 29, 2008 Niestety co do Pani doktor Agnieszki Zemanek Wojnowskiej muszę wyrazic swoją złą opinię jako fachowca i lekarza w swojej dziedzinie. To, że przed badaniem dostaniesz jednorazowe kapcie i spódniczkę do latania po gabinecie nie oznacza, że gabinet jest światnie wyposażony a lekarz rewelacyjny. W innych gabinetach też to dostaniesz i nawet za niższą cene, co do aparatury, taką zobaczysz u prawie każdego początkującego lekarza. W końcu na czymś muszą się dorobic. Owszem, zgadzam sie, że Pani doktor jest rewelacyjną kobietą i kapitalnie się z nią rozmawia, co do dyskrecji mam zastrzeżenia. Doświadczenie, szeroka wiedza, praktyka i jakby to nie nazwac, są wyznacznikami tego co ten ktoś tak naprawdę potrafi i sobą reprezentuje. A tej Pani niestty tego brakuje i to w baaaaaaaaaaardzo dużym zakresie. Zapewniam, że to nie tylko moja opinia. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za Wasze zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola8564 Napisano Październik 29, 2008 Jeśli uważacie, że Pani Zemanek to świetny ginekolog do prowadzenia ciąży to życze powodzenia. Kobieta nie ma o tym kompletnie pojęcia. Kobiety bierzcie nogi za pas i zwiewajcie do kogoś z praktyką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jola 74 Napisano Listopad 2, 2008 Nie wiem skąd takie opinie o Pani Dr Zemanek. Ja dzięki niej mam zdrową córeczkę, a ciąża była mocno zagrożona (dwa pobyty w szpitalu) W szpitalu poznałam Dr Zemanek, przyjmowała mnie na dyżurze z krwawieniem na początku ciąży. Wszystkie leżące na oddziale pacjentki bardzo ją chwaliły. Moim kilku koleżankom pomogła zajść w ciążę, a leczyły sie wcześniej dość długo. Teraz chodzą do niej w ciąży i są zadowolone. Pełna kultura, wszystko tłumaczy, radzi nawet przez telefon. Polecam, tylko wiecej takich lekrzy nam życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia 1972 Napisano Listopad 3, 2008 Ja do Pani Dr Zemanek-Wojnowskiej chodzę od jakiegoś czasu. Miałam 2 cysty na jajnikach. Wcześniej byłam operowana z powodu takiej cysty. Pani Dr zrobiła mi badania hormonalne, znalazła przyczynę tego, że te cysty mi wracają. Po jej leczeniu cysty już mi sie nie robią. A minęło już 8 miesięcy. Dzięki niej nie byłam operowana po raz drugi. Pół mojej rodziny do niej chodzi, wszystkie jesteśmy zadowolone. Jest delikatna, uczciwie mówi jak jest, wszystko tłumaczy. Ma zawsze pełno pacjentek, na termin czasem trzeba poczekać 2 tygodnie. Myślę, że przed takimi złymi opiniami Pani Doktor broni się sama- zadowoleniem mnóstwa pacjentek. Sama ją polecam. I jej nie zmienię tylko dlatego, że ktoś o niej napisał coś złego. Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. ginekologów w Bielsku jest pełno. Ja swojego już znalazłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Listopad 13, 2008 Monia 1972 - bardzo mi sie styl w jakim sie wypowiedziałaś. Napisałaś co i jak konkretnie, a nie jakieś ogólne frazesy - mam na myśli tę nie popartą żadnym opisem krytykę Forumowiczki Kamili 1216 oraz oli8564. Oczywiście każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini. Jednak chyba w dobrym tonie i co najmniej bardziej wiarygodne (co nie znaczy, ze prawdziwe) jest poparcie jakimś szczegółowym opisem co było nie tak. Oczernianie kogoś na niby dowodzi jedynie kompetencji w tym przypadku dr Zemanek. Zdecydowanie częściej zna się na prowadzeniu ciąży niż nie, a kiedy się nie zna - jak piszę jedna z forumowiczek - to być może przeżywa wówczas czasowy zanik pamięci - dobrze, ze przynajmniej wie jak trafić do gabinetu:). Ja założyłam ten topik - z kolejnym dzieckiem też udamy się do tej świetnej doktórki:) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2015 Ja chodzę do Centrum medycznego http://ultramedic.com.pl/ w Bielsko-Białej. Tam chodzę do dr Marii Gasperowicz - specjalisty ginekolog położnik, która prowadzi moją ciążę. Cieszę się że w tym centrum medycznym jest miły personel i że mogę się dostać do swojego lekarza bez kolejek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2018 Ja zawsze chodzę do ginekolog z kliniki Galena. Miałam już kilka poważnych problemów, które zostały sprawnie rozwiązane - dzięki doświadczeniu lekarza. Czuję się u nich bardzo pewnie i wiem że to dobrze fachowcy. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach