Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeremis

Polecam świetną ginekolog z Bielska-Białej

Polecane posty

Jeremis 🌻 Jak już bedziesz miala chwilę - przypomnij mi prosze o czym wczoraj mówił twój mąż? o tej metodzie amerykańskiej, z ta gruba książką...? Jak sie to nazwyalo? Całkowicie mi z głowy wypadło tak się zaaferowalam naszym spotkaniem :) Powodzenia!! :)

Cześć Madu- ja juz jestem mama, dlatego pisze dopiero teraz!!! Mój maż mówił o NaPro Technologii, propaguje ją dr Hilges! Pozdrawiam!

Jeremis! Tak mysłałam - moje ogromne GRATULACJE!! 🌻 Jak się macie? Jak synek? Dzieki za odpowiedz i raz jeszcze gratuluje :) Wpadaj tu czasem :)

CZESC MADU, SORRY ZE PISZE BEZ ZNAKOW POLSKICH, ALE JEDNA REKE ZAJMUJE MI SYN. MY JUZ MAMY SIE DOBRZE CHOC PRAWIE 3 TYG SPEDZILISMY W SZPITALU - ZOLTACZKA I JAKIES JESZCZE INNE DZIADOSTWA. POZDRAWIAM SERDECZNIE I ROWNIEZ ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Gość edytap77
A Czy polecacie doktora M.Walków??

CZESC EDYTAP77, NIE ZNAM DR WALKÓW, ALE MOZE NA PORTALU GAZETY, GDZIE JEST BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW, ZNAJDZIESZ JAKIES OPIIE. POWODZENIA!!!

To super, że już wszystko gra, jestescie w domku i macie się ok :) Pozdrawiam Was serdecznie i być może do zobaczenia jeszcze kiedyś u dr. Z :)

WITAJ MADU - POZDRAWIAM I TEZ LICZE NA SPOTKANIE PRZD GABINETEM U PANI DR Z. TRZYMAJ SIE CIEPŁO!!! PA:)

MADU! JAK TAM ZYJESZ? MÓJ SYNEK MA JUZ SKONCZONE 2 MIESIACE:) JA NADAL ODWIEDZAM NASZA PANIA DOKTOR, LECZE JAKAS INFEKCJE. DAJ ZNAC JAK TAM SIE MIEWASZ. POZD.

Gość zuza-nka
Czy ktoś może mi podać gg , zebym mogla zapytacc o kilka rzeczy dotyczacych pani doktor Zemanek?? Bede wdzieczna

Witam Zuzanka, ja jestem pacjentką dr Zemnaek, chętnie odpowiem na Twoje pytania, jeśli tylko bedę mogła. Moje gg to 6077694. Najczęściej jestem na gg do godz. 11 pozd.

Witam Zuzanka, ja jestem pacjentką dr Zemnaek, chętnie odpowiem na Twoje pytania, jeśli tylko bedę mogła. Moje gg to 6077694. Najczęściej jestem na gg do godz. 11 pozd.

Gość Mori
Witajcie tak czytam sobie te wsze posty i sie zastanawiam bo wlasnie tez szukam lekarza. tylko ze ja u zadnego nigdy jeszcze nie bylam dlatego zależy mi zeby byl dobry i delikatny no i znający sie na rzeczy. mam 20 lat i balam sie zawsze jakoś. no a teraz mam stalego chlopaka ktorego bardzo kocham wiec postanowilam sie w koncu przełamac. Nie planujemy na razie dzieci (jestesmy za mlodzi) chociaz oboje pracujemy i "kontrolujemy" jakos to swoje życie. Bylabym sklonna umowic sie na wizyte u tej pani doktor o ktorej mowa poniewaz chcialabym zrobic sobie badania czy wszystko jest ze mna okey bo to wazne. ale chcialabym tez zacząc brac tabletki antykoncepcyjne wiec te badania tez po to miedzy innymi. czy ta pani doktor dobiera rowniez pacjętką odpowiednie tabletki? tzn chodzi o to czy przepisuje je czy odradza i jesli przepisuje to czydobiera je odpowiednio? bo ja boję sie brac tabletki poniewaz to wiadomo są hormony i rozne powiklania ale chce bo takie zabezpieczenie najbardziej by nam odpowiadalo. wiec bardzo prosze jesli wiecie poradzcie pozdrawiam

Witaj Mori! Nie wiem czy dr Zemanek wogóle bez konieczności (zdrowotnych) przepisuje tabletki antykoncepcyjne, poniewż niesamowicie dużo energii wkłada w leczenie niepłodności, wiec chyba bez sensu byłoby przepisywanie tabletek, które w jakiś sposób tę płodność mogą zaburzyć. A jest osobą niezwykle wiarygodną i nie przypuszczam by kosztem zdrowia kobiet napędzała sobie kasę. Ta lekarka raczej zna się na rzeczy i szokiem chyba dla wielu jej pacjentek byłoby, gdyby jednym pomagała a innym szkodziła. Raczej nie ta kobieta:) Jeśli obawiasz się tabletek, a coś piszesz o wiedzy na temat ich skutków ubocznych, to moze zapytaj pani dr o metody naturalne, gdzie nie musisz niczego zażywać a masz 99 procent pewnosci(podobnie jak przy niektórych tabletkach, bo nie przy wszystkich), że możesz uniknąć poczęcia Twojego dziecka. Wybór oczywiscie nalezy do Ciebie. Pozdrawiam Jeremis.

Gość Syl_wia
Cześć Jeremis Właśnie przeglądałam wasze posty bo szukam właśnie kompetentnego lekarza. Gratuluję synka  Jeśli możesz napisz mi jak przebiegł poród i czy Pani doktor cały czas była przy Tobie? A przy porodzie miałaś jakąś znajomą położną? Będę wdzięczna za informacje Dzięki Pozdrawiam S.

Witaj Sy_wia! Dzięki za gratulacje:) Mój synek urodził się przez cesarskie cięcie. Decyzję o takim rozwiązaniu podjęła właśnie prowadząca moją ciążę dr Zemanek. Była przy zabiegu, zresztą wszystko rozegrało się na jej dyżurze. Jestem jej bardzo wdzęczna za opiekę i fachowe decyzje:). Nie była przy mnie cały czas, nie było takiej konieczności, aczkolwiek kontrolowała przebieg postępów w porodzie i gdy ich nie było podjęła taką a nie inną decyzję:). Położnej nie miałam opłaconej żadnej, wszystkie były miłe i sympatyczne. Z tego co wiem, teraz trzeba się już umawiac na wizytę, ponieważ pacjentek jest tak wiele, że np. we wtorki zamiast od 16:15, pani dr przyjmuje już przed 14. Sama muszę zadzwonić i jakoś się wcisnąć:) Życzę trafnego wyboru, warto pytać, bo dobry ginekolog to dzis towar \"spod lady\":) Pozdrawiam serdecznie:)

Witaj Syl_wia! Dzięki za gratulacje:) Mój synek urodził się przez cesarskie cięcie. Decyzję o takim rozwiązaniu podjęła właśnie prowadząca moją ciążę dr Zemanek. Była przy zabiegu, zresztą wszystko rozegrało się na jej dyżurze. Jestem jej bardzo wdzęczna za opiekę i fachowe decyzje:). Nie była przy mnie cały czas, nie było takiej konieczności, aczkolwiek kontrolowała przebieg postępów w porodzie i gdy ich nie było podjęła taką a nie inną decyzję:). Położnej nie miałam opłaconej żadnej, wszystkie były miłe i sympatyczne. Z tego co wiem, teraz trzeba się już umawiac na wizytę, ponieważ pacjentek jest tak wiele, że np. we wtorki zamiast od 16:15, pani dr przyjmuje już przed 14. Sama muszę zadzwonić i jakoś się wcisnąć:) Życzę trafnego wyboru, warto pytać, bo dobry ginekolog to dzis towar \\\"spod lady\\\":) Pozdrawiam serdecznie:)

Witaj Sy_wia! Dzięki za gratulacje:) Mój synek urodził się przez cesarskie cięcie. Decyzję o takim rozwiązaniu podjęła właśnie prowadząca moją ciążę dr Zemanek. Była przy zabiegu, zresztą wszystko rozegrało się na jej dyżurze. Jestem jej bardzo wdzęczna za opiekę i fachowe decyzje:). Nie była przy mnie cały czas, nie było takiej konieczności, aczkolwiek kontrolowała przebieg postępów w porodzie i gdy ich nie było podjęła taką a nie inną decyzję:). Położnej nie miałam opłaconej żadnej, wszystkie były miłe i sympatyczne. Z tego co wiem, teraz trzeba się już umawiac na wizytę, ponieważ pacjentek jest tak wiele, że np. we wtorki zamiast od 16:15, pani dr przyjmuje już przed 14. Sama muszę zadzwonić i jakoś się wcisnąć:) Życzę trafnego wyboru, warto pytać, bo dobry ginekolog to dzis towar "spod lady":) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość elpis3333
Dziewczyny doradźcie jak się rodzi w wojewódzkim a jak na Wyspiańskiego? Gdy się rodzi to na salach ilu osobowych?Gdzie jest kameralniej?Czy mozna mieć położną ?

Gość animek 100
ja rodziłam w wojewódzkim i bardzo polecam. Super położne, sale 2 osobowe poród też w osobnej sali gdzie może być mąż9na wysp. jedna sala do porodów rodzinnych), warunki bardzo dobre. A co najważniejsze możesz mieć dzidziusia przy sobie, nie dokarmiają Ci butlą (tak jak na wysp.) jak już lekaż zaleci dokarmianie to dają z strzykawki, jest doradca laktacyjny i rehabilitantka. Ja jestem bardzo zadowolona ale wybór należy do Ciebie może odwiedź te szpitale i popytaj położne. Pozdrawiam

Gość landryn_a12
Jak wygląda wizyta? Trzeba się jakoś przygotować?

Gość elpis3333
Dla animka 100.Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

Gość elpis3333
Mam jeszcze jedno pytanie czy w wojewódzkim jesli nie jest to poród rodzinny to ile kobiet rodzi na sali? Na wyspianskiego 2 kobiety oddzielone parawanem a tu?? Z góry dziękuję

Gość animek 100
w woj. tylko jedna kobieta na sali. sale są przedzielone ścianą a jedna jest osobna zamykana z wanną. Mnie sie podobało - naprawdę. Pozdrawiam serdecznie

Gość nantu
Jeremis, czy Ty rodzilas na Wyspianskiego?

Gość nantu
animek 100, a mozna tak po prostu odwiedzic szpitale i podpytac polozne? Czy trzeba sie jakos umawiac?

Witaj nantu! Tak, mój syn przyszedł na świat w szpitalu na ul. Wyspiańskiego. Nie spotkało mnie tam nic przykrego:) Pozd.

Gość Wika21
Przoszę pomóżcie wybrac mi dobrego ginekologa na moją 1 wizyte. Strasznie sie krępuje i boję.

Gość Misia30
Wika - ja polecam dr.Zemanek-Wojnowska - jest kompetentna a oprocz tego bardzo mila. Wiem co to pierwsza wizyta, kazda z nas sie tego obawia ale naprawde nie ma sie czym krepowac. Pani doktor jest fachowcem, dla niej to bedzie tysieczna wizyta pacjentki wiec wie jak wprowadzic odpowiednia atmosfere! Do ginekologa trzeba chodzic, to bardzo wazne! A ja osobiscie o wiele bardziej obawiam sie wizyty u dentysty:) Przepraszam ze bez polskich znakow ale uzywam komputera zza granicy. Pozdrawiam