Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werfefewr4

co na rozjaśnienie twarz?

Polecane posty

Gość werfefewr4

ostatnio miałam robiony zabieg z kwasem glikolowym, a pozniej smarowalam sie kremem równiez z tym kwasem.Wysypalo mnie strasznie, czesc powyciskalam.Niestety mam cala twarz w czerwonych plamach...co zrobic zeby troche je rozjasnic?i to tak w miare szybko...na sylwka:) kiedys uzywalam takiej maseczki z Soraya, bodajże oczyszczającej( różowa maseczka) i nawet dawala efekty, a moze znacie cos dajacego lepsze efekty? buzka

moze maseczka ze swiezych ogorkow??przejdz sie do jakiegos dobrze zaopatrzonego kosmetycznego, jest taka seria kosmetykow z Ziai z ogorkiem-tonik, krem i chyba cos do mycia twarzy-powinno pomoc. pozatym sprobuj maseczki z drozdzy- rozgniatasz pol opakowania drozdzy z ciepla woda i rozgniatasz lyzka tak, zeby powstala papka taka niezbyt wodnista, ale tez niezbyt twarda. nakladasz na twarz, i jak zrobi sie z tego skorupa, zaczynasz powoli sciagac (mozesz rowniez zmyc ciepla woda)- jest dobra na wypryski, mi rozjasnila ponadto cere

Gość werfefewr4
no z tymi drożdźami to rzeczywiście może spróbuje...kiedyś chyba nawet ja robiłam...

Gość werfefewr4
dzieki agawerka :*

nie ma sprawy:) jakby co sprobuj moze jeszcze zrobic tonik z cytryny-troche soku z cytryny wymieszaj z odrobinka wody i przemywaj twarz, tez powinno pomoc, powodzenia!:)