Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO Z TYM TESTEM

NIECH MI KTOŚ POMOZE BO SIE BARDZO DENERWUJE !!!

Polecane posty

Gość CO Z TYM TESTEM

7 GRUDNIA UPRAWIALAM SEX Z CHLOPAKIEM I PREZERWATYWA SIE ZSUNEŁA BYŁO TO 10, 11 DNI PRZED TERMINEM OKRESU. MIESIACZKA NIE POJAWILA SIE W TERMINIE I ZROBILAM TEST CIAZOWY 7 DNI PO STOSUNKU I POKAZAL ZE NIE JESTEM W CIAZY I JAKOS TAK NIE WYRZUCIALAM GO TYLKO SCHOWALAM DO SZUFLADY I NA DRUGI DZIEN PATRZE I JEST SMUGA W OKIENKU KTORE WSKAZUJE NA CIAZE DELIKATNA SMUGA ALE JEST TYLKO CZEMU W DZIEN ROBIENIA TESTU TEGO NIE POKAZALO??? CZYZBYM BYLA W CIAZY - NIE CZUJE ZADNYMCH MDLOSCI NIE WYMIOTUJE A MOZE OKRES SIE NIE POJAWIL BO ZACZELAM TERAZ PRACOWAC NA NOCE W FABRYCE I TO PRZESTAWIENIE ORGANIZMU NA SPANIE W DZIEN I PRACE W NOCY I JESZCZE ZMECZENIE SPOWODOWALO ZE NIE MAM OKRESU ?? POMOCY!!! PROSZE

Gość a Ty potrafisz ulotki czytac
???

Gość CO Z TYM TESTEM
ale ja jestem w Anglii i moze nie przetłumaczylam dokladnie ulotki z angielskiego

Test odczytuje się po czasie podanym na ulotce. Potem jest niewiarygodny. Na Twoim miejscu poczekałabym z tydzień i powtórzyła test, bo tak czy owak może być jeszcze za wcześnie, żeby wykrył ciążę na 100%.

Gość a Ty potrafisz ulotki czytac
no dobrze,wynik odczytuje sie w określonym czasie po wykonaniu testu.potem już nie jest miarodajny,na ogól pojawia sie druga kreska.a czemu nie masz okresu-to ci nikt nie odpowie

Za wcześnie na test- powtórz go za tydzien lub półtora to raz, a dwa test jest ważny tylko w czasie podanym na ulotce (5-10 minut) a potem niezależnie od tego co sie pokaze jest już zafałszowane. Przeciez na tym pasku mogą zajść różne reakcje chemiczne i np. po 2 h pokaże drugą kreske- ale to jest nieważne.