Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 25 latt

czy jak kobieta do mnie nie zagaduje pierwsza tzn ze....

Polecane posty

Gość prawiczek 25 latt

jej sie nie spodobałem?;o bo w moim 25 letnim życiu ani razu nie zagadała do mnie dziewczyna :o

Gość evaaaaaaaaa
W takim razie ja do Ciebie zagaduje:D Słuchaj, może dziewczyna też jest nieśmiała albo po prostu nie ma w zwyczaju zagadywać pierwsza do faceta;) Jeśli o mnie chodzi, to wolę żeby facet się odezwał, bo świat jest już tak skonstruowany, że to mężczyzna powinien czasem przejąć inicjatywę - także przy rozpoczynaniu rozmowy:D Pozdrawiam

Gość hgfer
a ja nie zagaduje pierwszy ani drugi . Dziewczyny mnie nie interesują chce byc prawiczkiem do konca życia . Nie każdy musi mieć dziewczyne .

Gość hgfer
ja sie nie nadaje do zwiazku . JEstem małomowny i małozyciowy.

Rozbawiłeś mnie setnie :D To tylko znaczy, że nie zna przyczyny, żeby do Ciebie "zagadać". A przecież, wystarczy udać zagubionego w wielkim mieście, i spytać o ulicę x lub aktualną godzinę ;) Chociaż, ja osobiście złożyłabym jej życzenia z okazji Świąt 🖐️

Gość hgfer
silly ,a to nie jest tak ze malomownym lepiej z gadatliwymi kobietami ? POza tym kobiety uzywaja przecietnie wiecej slow dziennie niz mezczyzni co zostało udowodnione naukowo.

to zależy ile małomówny facet ma cierpliwości i jak ogłlnie znosi kobiece gadanie. :-) małomówni chyba zazwyczaj lubią ciszę. :-)

Gość hgfer
a ja nie wiedzialem ze istnieja malomowne kobiety /. Niesmiale to tak , ale malomowne? Wy plotki i gadatliwosc macie w genach.

Gość Soniula
To facet powinien zagadywać pierwszy!

Gość hgfer
ja jestem zdania ze kobiety powinny caly czas zagadywać, bo to one maja w genach gadanie bez przystanku. . Chociaz facet powininen rozpoczac rozmowe.

Gość ryo
Ja jestem malomowny, ale wole gadatliwe kobiety. Co by bylo z malomowna? Ciagla cisza :o

Gość Bezet
dobre pytanie, do mnie tez nigdy zadna nie zagadala. Jak to jest, kobiety? Jesli facet Wam sie spodoba, to same zagadujecie?