Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikka19191

zrobiłam to...

Polecane posty

Gość jastu
puściła się to sie wstydzi.I słusznie.Szef widocznie czuł że jest łatwa..

Gość ona23465
nie bede tu pisac ze jestes s....ą bo zapewne niejedna osoba cie tak obsmaruje,nie mi oceniac twojego zachowania bo czlowiek sam nie wie jak sie zachowa bedac w danej sytuacji jedyne co ci moge doradzic to szczera rozmowa z chlopakiem bo ukrywac nie ma co bo predzej czy pozniej i tak to wyjdzie na jak moim zdaniem lepiej wczesniej i tylko i wylacznie on powinien dowiedziec sie tego od ciebie zycze powodzenia i radze pomyslec nastepnym razem czy warto

Gość Marzeuna
tylko nie mów mu o tym, bo zostaniesz singielką :-O Dziewczyno, trzeba było pomyśleć zanim to zrobiłaś. Postaraj się jakoś mu to wynagrodzić, nawet jeśli nie wie co zrobiłaś. To, że będzie Cię gryzło sumienie jest już wystarczającą karą dla Ciebie. Musisz sobie przyrzec,że to nigdy więcej się nie powtórzy.

Gość Szef baru
Czy wspominałem Ci moja droga iż mam pewną dyskretną, intymną chorobę? KIłA, KIłA,

Gość jussan
ale głupia wymówka.Gdybym ja traciła rozum po paru piwach to co weekend spałabym z innym... Po prostu czekała bo lubiła jak sie "podsuwał" do niej..

Gość angelikka19191

z moim szefem....Dwa miesiace temu dosalam prace w dyskotece jak o barmanka mój chłopak był temu przeciwny ale ja nalegałam w końcu zgodził sie powiedział że mi ufa....ten mój szef własciewie od pierwszego dnia sie podsuwał ale...go ignorowałam....dopiero wniedziele jak posprzaałam i mielismy zamykac zaproponował piwo potem nastepne...i drinka zeby sie odprezyc po pracy....zgodziłam się...i stało się..... Takmi z tym zle..zrezygnowałam juz z tej pracy bo wstydze sie tam teraz pokazac...a zarabiałam całkiem niezle 1000zł za same weekendy... nie moge spojrzec woczy mojemu facetowi teraz jak sobie z tym poradzić:-(???

Gość zzapomnij i sie nei
zadreczaj