Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kingula...

Banda zgrana Clo z Bociana!!!

Polecane posty

Gość petri
BECIURKA jak się niepokoisz to może dla świętego spokoju zadzwoń do gina. Może coś doradzi, albo każe Ci wcześniej przyjechać.

Gość justi_it
A ja właśnie jestem po zakupach. Gin mi nakazał oszczędzający tryb życia więc nie dźwigałam jak zwykle tylko kursowałam do samochodu. Ale się dotleniłam! Beciurko moja zaprzyjaźniona pani doktor! miała przez 3 miesiące @ i nawet jej do głowy nie przyszło, że jest w ciąży! Dawka 3xduphaston jest ok. ło matko chyba od kompa nie odejdę do 17! A robota czeka!

Gość justi_it
Acha i ja bym już wisiała na linii z ginem! Dzwoń koniecznie!

Gość Sylwia-Chicago
Beciurka zaciskam kciukasy zeby bylo dobrze - ba bedzie na pewno ale idz do lekarza chocby po to aby sie uspokoic. Ja wczoraj troche poskakalam i tez zobaczylam na papierze sladowe ilosci brunatnego sluzu, strasznie bolaly mnie jajniki -jak na @ ale to 39dc. Ide dzisiaj do lekarza - jak jakiegos znajde z USG bo tutaj gabinetow pelno ale USG nawet nie maja. Ja wierza ze bedzie dobrze.

Babencje nie dzownie do swojego gina bo ostatnio jak zaczęłam plamić to kazał mi tylko zawiększyć dawke duphastonu z 2 na 3 tabletki dziennie - teraz sama po konsultacji z PSYCHE stwierdziłam żeby dawke sobie zwiększyć Myśle że oni \'\'takich jak ja\'\' mają na pęczki i dopiero jak dzidzia porządnie kopie po żebrach a beta ma ładne kilkadziesiąt tysięcy to wtedy jest to dla nich ciążą :/ Zadzwoniłam do miejscowego gina i jetem umówiona już z nim na dziś na 20 .... jak dożyje !!!! SYLWIA kto Ci w twoim stanie pozwolił skakać !?!?!?!

Gość Sylwia-Chicago
Beciura sama zla juz jestem na siebie - ja zeszla tylko do pralni zrobic pranie i choinke przynioslam (mala) ale widac to juz za duzo. U mnie jeszcze przed 8 a dopiero kolo 12 bede dzwonic umowc wizyte - mam nadzieje ze dozyje. Pocieszam sie ze juz od wczoraj nic sie nie dzieje i lykam sobie nospe 3*1

SYLWIA oszczędzaj sie ! ja cały czas w domu byłam i co ? dostałam plamień ... a przecież nic nie robiłam tylko obiad, mycie naczyń, palenie w kominku i kąpiel a jedak i tak za dużo :/ mm odebrał wynik bety - o dziwo udało mu się wcześniej mam teraz 580 !!! To dobrze prawda ? według tego co pisała FRECIA ma niby przyrastać 66 % dziś mam 34 dc i 15 dni po iui

Gość petri
BECIURKA Super!Beta przyrasta, a więc jest wszystko ok. Tak ,beta ma przyrastać o 66% co 48 h. Moim zdaniem dobrze zrobiłaś, że idziesz dziś do miejscowego gina.Może teraz w ogóle warto znaleźć szybko jakiegoś dobrego gina do prowadzenia ciąży, nie warto trzymać się kliniki skoro nie możesz liczyć na ich lekarzy. Trzymam kciuki!

Gość justi_it
Beciurka ja tu zawału dostanę! UFF wynik idealny, więc duphaston, spokój i no-spa i będzie dobrze!

Gość psyche1981
BECIURKU beta bardzo ładna, prawie się podwoiła :-))) Dobrze że umówiłaś się na wizyte, czekamy na wieści, choćby na jedno zdanie, bo nie chce abyś siedziała dłużej niż to konieczne... Podobno więcej niż 4 tab na dobe duphastonu nie warto łykać bo to max dawka która może pomóc. Przydałby się kaprogest choćby co trzy dni... Zobaczymy co powie gin, miejmy nadzieje że ma troche rozumu w głowie :-I A jak ze sprzątaniem w lesie :-? Wojtuś cierpi okropnie, zaczęło się na dobre ząbkowanie :-((( Nie chce jeść, kiepsko śpi... Czasem jak widze że biedak jest bardzo zmęczony aplikuje mu połowe czopka przecibólowego... na szczęście pomaga, ale boje się to robić zbyt często... tak mi go żal :-(((((((

PETRI JUSTI PSYCHE cmok cmok dla Was Mam nadzieję że ten gin okaże sie dobrym dr . ale macie fajnie z tymi przygotowaniami do świąt ... ja nawet dla mm prezentu nie mam Po wizycie dam wam znać co i jak PSYCHE a smarujesz Wojtusiowi dziąsełka Bobo-Dentem ? na moją chrześnicę to działało. SYLWIA trzymam kciuki za wizytę :)

Gość justi_it
Psyche na mojego synka działały też czopki homeopatyczne Viburcol. Są bezpieczne, można często dawać i być może małemu pomogą. Beciurka pisz zaraz co i jak u gina. Mam nadzieję, że ma przyzwoite usg i zobaczysz pęcherzyk! Sylwia oczywiście czekam z niecierpliwością na info, że dzidziolek ślicznie rośnie!!!

Gość psyche1981
JUSTI mam Viburcol, na bóle brzuszka nie działały ale może na ząbkowanie podziałają... BECIURKU własnie dzisiaj kupiłam bobodent, mam nadzieje ze poskutkuje chocby troche :-D prezentem dla m sie nie martw, za 8 miesiecy go dostanie :-)))

Gość ruda_zośka
BECIURKA trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! zresztą według bety jest ok! :)) daj koniecnie znać co gin powiedział SYLWIA a Ty się kochana oszczędzaj!!! co to za dźwiganie!!!! PETRI miejmy nadzieję że ta maść ulży Wojtusiowi i nie będą już go tak bolały dziąsełka JUSTI_IT cmok cmok :)) Ja właśnie skońćzyłam generalne sprzątanie kuchni...łącznie z szufladami, szafkami w środku, lodówką i kuchenką... pleców nie czuję... ale jestem zadowolona bo kawał roboty odwaliłam... :))

Gość justi_it
Beciura???!!!!

Gość justi_it
Sylwia??!!! Dziewczyny sumienia nie macie! Pisać jak było u gina!

JUSTI kochana ja dopiero wróciłam Jeszcze nic nie widać - niby cos tam zaczyna się dziać w macicy, ale jeszcze nic nie wiadomo :-? Jestem przestymulowana mam dwa MEGA pęcherze jeden około 6 cm drugi 8 cm ( stąd mój zaj...e wielki wskazujący na 4 miesiąc ciąży brzuchol ) dzwoniłam do swojego gina z kliniki - o dziwo oni się znają - ten miejscowy z tym z Provity . Ten dr z cz-wy jest super - żeby go tylko nie przechwalić , ale na prawdę jest dobry, kazał sobie zostawić tel do mojego gina i jak wróciłam do niego po receptę ten juz z ni gadał - widać nie zostawia mnie samej sobie . Dostałam co drug dzień kaprogest i jutro znów labu morfologia, mocz , elektrolity. No więc jestem i zadowolona i zmartwiona ,bo te cysty mogą zagrażać dzidzi , mam tylko nadzieję, że sobotnia beta wyjdzie wielgacha . Zmyakm do łóżka Papapapapa a SYLWIA co u Ciebie ????????

Gość psyche1981
Dziewczyny dajcie znak życia????????????........................????????????

Gość psyche1981
nareszcie.......... Beciurku narazie się nie stresuj tymi torbielami. Podoba mi się ten gin, zwłaszcza to że zapisał kaprogest :-) Będzie dobrze, tylko musisz leżeć i nie myśleć o najgorszym, dzidziuś napewno sobie poradzi :-)))

PSYCHE ja dzwoniłam do gina z kliniki i to on zapisał mi kaprogest - już mm mi dał w pupe boli jak ch....a ! Ten miejscowy powiedział , że wolałby się nie wtrącać ... ale zaimponował mi tym że jednak zadzwonił do tego mojego gina ;) ZOŚKA jesteś niesamowita w tym sprzątniu Dziewczyny zajrzyjcie tutaj http://www.bocianowo.fora.pl/ Tam nie jest tłoczno tylko j i KACJI ( za znajomych ) A kafeteria trchę mi się zacina i juz trzeci raz chce wysłać do was tego posta :?

Gość Sylwia-Chicago
Wrocilam od lekarza - beczec mi sie chce. Jest zagrozenie, plamienie pochodzi z macicy. Niby sa tego sladowe ilosci - dzisiaj tez bylo. Wiem ze pisze malo zwiezle ale nie mam glowy, zalal mnie sluz ale taki ladny przejrzyste wiec sie pocieszam ze moze to bylo "oczyszczenie" - sama nie wiem. Beta na obecna chwile to 13817 w sobote powtorka Prosze trzymajcie kciuki, ja zmykam do lozka bo mam taki nakaz, jeszcze gosci swiatecznych musze odwolac

Gość justi_it
Dziewczyny trzymajcie się!!! Wszystko będzie dobrze!!!

Gość ruda_zośka
BECIURA Jejciu ale zamieszanie!!! dobrze że trafiłaś na dobego gina! pęcherze masz faktycznie MEGA ale na pewno nie zagrożą dzidzi!!!

Gość ruda_zośka
mnie wieczorami ostatnio dopada jakiś wirus... tzn. nagle wieczorami nachodzi mnie ochota na robienie różnych rzeczy... własnie przed chwilą skończyłam szyć kapę na sofę oraz poszewkę z frędzlami na poduszkę... ciekawe co jutro wymyślę...

Gość ruda_zośka
SYLWIA leż kochana!!!! i dbaj o siebie!!! wygoń gości i zajmij się sobą! betą piękna więc dzidziolek na pewno się już pięknie rozgościł w twoim brzuszku...a te plamienia to może już się nie pojawią i nie będziesz się musiała więcej stresować!

PETRI Przepraszam , ale z nudów w domku zasnęłam :) Wszyskie CLOteczki zajęte przygotowywaniem świąt :) SYLIWA jak się dziś czujesz ???

Gość Sylwia-Chicago
Witajcie dziewczynki Dzisiaj psychicznie znacznie lepiej, jakos tak w podswiadomosci czuje ze bedzie dobrze. Boli mnie kregoslup i dol brzucha , aaaaa no i robia mi sie odlezyny na glowie :D Cloteczki dla wszystkich buziaczek i trzymajcie kciuki - PLEASE Zmykam lezec

SYLWIA masz ekstra wysoką betę więc do łóżka pooglądać sobie jakieś filmy i nie myśleć , nie myśleć ... wiem coś o tym bo im więcej myślałam, tym bardziej mnie brzuch bolał Teraz już na razie jest okej ... tylko do bólu jajników doszedł ból pupy !!! ZOŚKA chciałabym mieć tyle werwy co Ty ;) PSYCHE już teraz wiem , że lekarzem prowadzącym mnie na miejscu bedzie właśnie ten gin u którego wczoraj byłam :) po pierwsze jest przesympatyczny PO drugie SŁUCHA Po trzecie zna się z moim obecnym ginem - i tak jak już wczoraj wspomniałam nawet zadzwonił do niego wczoraj w mojej sprawie co oznacza, że chociaż byłam u niego pierwszy raz nie potraktował mnie przedmiotowo :) Po czwarte za wizytę wziął tylko 60 zł No jak na razie same plusy Zmykam do łóżka Do potem papapapapapapa

Gość petri
SYLWIA trzymam kciuki za Ciebie! Leż sobie dużo, odpoczywaj. Beta ładna, więc powinno być ok! BECIURA no już krok do przodu! Mój gin mówił, że pęcherzyk widać na usg dopiero kiedy beta przekroczy 1500. Także nie musisz się martwić. Aplikuj kaprogest i się oszczędzam. Trzymam kciuki! Bocianowo faktycznie fajnie wygląda, zaraz się zaloguję...

PETRI cmok Bocianow jeszcze powiedziałabym nie jest doszlifowane , ale wydaje mi się , że jest bardziej czytelne niż to tutaj (no i są ikonki) ... chociaż nie narzekam bo mam stały kontakt z Wami :)