Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kingula...

Banda zgrana Clo z Bociana!!!

Polecane posty

Gość petri
Ale tu cisza dzisiaj!

Gość justi_it
Witam przed świątecznie! Chodzę wściekła jak zły pies i warczę na prawo i lewo - to znaczy, że mam stresa. Znowu. Dość mocno pobolewa mnie brzuch po lewej stronie i pachwina. Może tak powinno być może nie... Szału dostaję bo jak się człowiek naczyta i nasłucha to potem żyje tylko od wizyty do wizyty.. Za pierwszym razem wszystko brałam za dobrą monetę, kuje bo dzidzia się zagnieżdża, boli bo rośnie i banana miałam w gębie a teraz.. Śniło mi się, że krwawię.. No masakra. Przepraszam za to mędzenie, dziewczyny jak sobie radzicie ze stresem?

Gość ruda_zośka
ja kochana niestety nie pomogę ci jak w takiej sytuacji sobie radzić ze stresem... brak własnego doświadczenia... :) nasuwają mi się kretyńskie rady typu "nie myśl o tym" bo wiadomo że jak się człowiek tyle starał to potem się boi że jakieś objawy moga zapowiadać coś złego... ale myślę że to naprawdę nic złego tylko faktycznie dzidzia sobie mości posłanko w brzuszku na 9 miesięcy...musi być jej wygodnie więc trochę cię tam musi w środku ponaciągać... :))

Gość ruda_zośka
hihihi BECIURKĘ boli pupa... SYLWIA ma odleżyny na głowie... ale te ciąże różnie się objawiają! :)

JUSTI to wszytko przez to że wysłałaś do mnie wszyskie zapasy stalowych nerwów :D Ja słyszałam że takie bóle co opisujesz są normalne dla ciąży . Ty kochana weź się może za szydełkowanie np.. czapeczki dla dzidzilepiej Ci to zrobi niż czytanie internetowych bredni i przypisywanie ich sobie cmok dla ciebie. Pytasz o walkę ze stresem wyżej napisałam : komp, internet + kobieta ciężarna = ŁO MATKO MEGA STRESIOR !!! Ja owszem czytam co nieco , ale tylko to co mi się podoba :D SYLIWA super że czujesz się dziś lepiej :) kciuki masz zapewnione cmok PSYCHE jak tam ząbkowanie synka ??? Babolki wpadnijcie do nas chociaż na moment co ? Siakoś smutno jest bez was na wątku ...

Gość ruda_zośka
zarejestrowałam się na bocianowie!!! tam faktycznie czytelniej :)

Gość Sylwia-Chicago
a ja nie moge znalez bocianowa, wczesniej wchodzilam a teraz nie moge :(

Gość ruda_zośka
SYLWIA!!! wejdź tutaj!! www.bocianowo.fora.pl

Gość petri
ale tu cisza! Zajrzę na bocianowo... Pozdrawiam przedświątecznie!