Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siki Weroniki

Przyłapani podczas masturbacji !

Polecane posty

Gość jareczush
ja bylem na imprezie u kolegi na sylwestra.byly tam dwie bardzo ladne dziewczyny.gdy bylismy juz podpici to wszyscy sie dobrze bawili i ogolnie bylo super.co chwila mi sie chcialo lac i gdy szedlem do kibla do minolem sie w korytarzu z jedna z nich.zaczelismy sie calowac i weszlismy do jakiegos pokoju.ona sie rozebrala i zrobilem jej minetke.ona mi lodzika i naszczescie wziolem gumki i zaliczylem swoja pierwsza laske. szczescie ze wziolem jej numer i sie potem z nia spotkalem i do dzis z nia chodze i robimy to bez konca

Gość Omg, tak bez niczego?!
Walilem konia, jakies 20min, podczas spustu wlazla moja babcia, bylo okolo 24. Alt+F4, huj w gacie i husteczka, na ktorej bylo pól spermy prawie w nos, ze niby smarcze. Nie wiem jak nie mogla tego zauwazyc, ale powiedziala, SPAC! I wyszla. Jeszcze wczesniej bylo pare podobnych sytulacji. Moze cos zrobic? Nie mam pojecia. Babcia spoko, nie zamierzam z nia o tym rozmawiac, ona chyba ze mna tez nie.

Gość odświeżam, bo z takich głupot
fajnie bylo się pośmiać :D

Gość chang
gdy miałem 15 lat przylapała mnie starsza siostra[20 lat] popatrzyła z uśmiechem i wyszła,przed sobą miałem jej zdjęcia w bikini.wcale nie była zła,a wręcz przeciwnie.po dwóch dniach spytała się czy mi się podoba i że nie ma sprawy.gdy miałem 18 lat ,w prezencie pokazała mi się nago,

Gość LOpik :P
Ja kiedyś poszedłem za blok się wysikać i widzę, że jakaś laska [ok. 19] wychodzi zza bloku i zobaczyła mojego ku****sa. potem była pro akcja, że wzięłą go do ręki i waliła mi potem zdjęła spodnie i majteczki i ja jej robiłem palcówke i minete xD

Gość chang
gdy mialem 15 lat widziala mnie siostra [20 lat] popatrzyla usmiechnęła sie i wyszła na stole miałem jej zdjecia w bikini.

Gość złapana
zostałam złapana :/, kiedyś siedziałam na strasznie nudnej imprezie rodzinnej, była to jedna z większych uroczystości, dużo było ludzi, stoły poukładane.. jak na wesele. Były długie białe obrusy, a ja siedziałam na końcu. Zaczęłam sobie tarmosić myszke.. trwało to chwile a zobaczył to mój chłopak, bo akurat schylał się po w widelec który mu gdzieś obok mnie spadł. Kiedy to zobaczył, wszedł pod stół, rozchylił mi jeszcze szerzej nogi i zaczął mi lizać cipeczke. Było mi strasznie przyjemnie, miałam ochotę jęczeć ale nie mogłam.. dostałam orgazmu i na szczęscie nikt tego nie zauważył. :)

Gość Tragiczna męka
Cześć. Kiedyś miałem około 14 lat. Mama przyłapała mnie na masturbacji. Co dziwne nie zaczęła się drzeć z odzywkami typu "co to kurwa ma znaczyć?!" itp. Po prostu spokojnie na drugi dzien do mnie podeszła i powiedzała "Masz tu słoiczek. Teraz idziesz do toalety i cały wypełniasz swoim nasieniem. Chyba, że wolisz dostać karę na komputer, wyjście na dwór, telewizję, a nawet na książki." Byłem przerażony, ponieważ rozmawiać z mamą na ten temat :] troszke nie bardzo. No więc po baardzo długim kłóceniu się, że to się nie powtórzy poszedłem do toalety :( Zajęło mi to 5 godzin! Cóż wolałbym to niż kara na wszystko do końca wakacji. Także nie bądźcie tacy głupi jak ja :D Pozdrawiam i nie dajcie się przyłapać!!!

Gość yuhutgv
ludzie-nie piszcie bajek-ok?Moze ci z tymi fantazjami znajda sobie inny topik.

Gość pięknie pomarzszczony
raz jak marzszcyłem sobie a miałem 7 lat, nakryła mnie babcia, a surowa była wydarła sie . takm sie przeraziłem że szarpnałem aż został mi w rece. potem babcia bardzo sie przestraszyla i przyszyła mi go ale z nerw i po ciemku bliżej kieszeni. teraz moge marszczyc w każdej chcwili nie budząc podejrzeń, bo mam go zawsze w kieszeni. fajnie tak praktyczne w szkole

Gość jolka bolka
ala ma kota

Gość Siki Weroniki
Pozdrawiam

Gość Przed wytryskiem 2
Też pozdrawiam.

Gość Siki Weroniki
Świnie doić a nie głupoty pisać !

Gość gosciuno
ja kiedys lizałem wycieraczke a tam kupa była bokiu zrywać ho ho

Gość natka szmatka
Ja gdy mialam 9 lat to zaczelam ;p kiedy sie mylam to nabralam zelu do higieny intymnej i zaczelam myc c**ke. W pewnym momencie poczulam cos przyjemnego :) i od tamtej pory szukalam tego miejsca, teraz juz wiem ze to byla lechtaczka :D Jak coś to mam 15 lat wiec dobrze pamietam jak to bylo. I pamietam ze podczas tej kapieli weszla moja mama zaczela mi tlumaczyc ze tak nie wolno ale widac jak poskutkowalo :*

Gość gość
A jak lubisz sie masturbowac?Bo ja wkladam rece miedzy uda i mocno zaciskam skrzyzowane nogi i tak dochodze do orgazmu.:)

Gość gość
Mnie przylapala moja mala kuzynka jak mialem z 13-14 lat i wygralem w strip poker na commodore c64. Weszla i zarasz wyszla . Po paru latach jak juz wiedziala o co chodzilo to mi powiedziala ze wie co wtedy robilem . Usmialismy sie niezle. Ja sam przylapalem kumpele mojej zony jak przyjechala do nas w odwiedziny do uk . Mieszkalismy wtedy na pokoju i na mysl mi nie przyszlo zeby phkac do wlasnych drzwi jak wrocilem z pracy . Tez tylko powiedzialem ooo soooryyy i wyszedlem . Od tamtego czasu a to juz pare lat lazka sie krepuje w mojej obecnosci . Jeszze z takich przygod matka znalazla mi swierszczyki za smarkacza i poleciala do ojca ten sie usmial oficjalnie mi dogadal a po cichu oddal gazetki i powiedzial zebym lepiej chowal na przyszlosc. Potem jak juz doroslem to czasem przy piwie opowiadal mi o swoim kawalerskim zyciu i pytal jak tam u mnie . To byp gosc cholernie mo go brakuje.

Gość gość
Mam takie pytanie :) Jestem dziewczyną mam 14 lat a masturbuje sie od roku. Chodzi dokladnie o to ze mam male piersi, a czy to moze byc wlasnie od masturbacji? Troche sie martwie ze mi juz nie urosna ;//