Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany

Kobiety umieja schowac honor do kieszeni jak im sie facet podoba

Polecane posty

Gość Zosiasamosia23
Pier dolicie Hipolicie :D

Gość zdegustowany

fizycznie...wtedy nagle te pierdy o mysliwych itd wkladacie miedzy ksiazki, potraficie wtedy zrobic pierwszy krok starac sie itd...Moj przyjaciel nigdy nie staral sie o kobiety...zawsze to wy walczylyscie...ale on jest przystojny...Wtedy wlasnie widac wasza hipokryzje..

Gość zdegustowany
dla Polek tak...poczytaj to forum

czytuje to forum i nic takiego nie zauważyłam albo może inaczej - gdybym miała kierowac się zasadami z forum to dostałabym pierdolca

Gość zdegustowany
tylko my musimy ciagle to robic i nawet wymagacie tego od nas.....nie jest to hipokryzja

Gość 24 grudnia
to inaczej działa atrakcyjnie nie muszą,nieatrakcyjni musza chowac honor :) bez względu na płeć

to ja już nie rozumiem o co chodzi. Czym jest to chowanie honoru? Bo robienie pierwszego kroku na pewno tym nie jest, myślałam raczej o pozwoleniu na zrobienie z siebie szmaty i tu różnicy między płciami nie widzę.

dokładnie Virra zrobić pierwszy krok to nic złego ale jesli druga osoba nie reaguje trzeba umiec sie wycofac z honorem i nie napraszac komuś kto nas nie chce \"bierz mnie bierz mnie\"

Gość zdegustowany
skoro robienie pierwszego kroku nie jest niczytm wielkim to dlaczego kobiety go nie robia ( sa wyjatki )...czasy sie zmienily ale myslenie kobiet nie

zdegustowany : robią, robią...może po prostu żadna nie była Tobą tak zainteresowana, żeby ten krok zrobić? Albo robiła, tylko delikatnie, a Ty nie zauważyłeś?

Gość krótko mówiąc
jestes zazdrosny ze do Twojego przystojnego przyjaciela laski sie zalecaja a do Ciebie nie? i masz pretensje o to do kobiet? a moze spróbuj zaczac byc bardziej atrakcyjny?

Gość zdegustowany
zazdrosc po czesci wiadomo, ale ciesze sie ze tak ma...ale denerwuje mnie puste rzucanie slow przez was dziewczyny...dlaczego dla jednych facetow sa inne zasady gry ? I to wasze cholerne wypieranie sie...

Gość Darwinnn
"Polka"- najgorszy podtyp człowieka

jakie zasady? \"w miłości i na wojnie nie ma zasad\" ;) Zresztą kobiety podrywają tylko atrakcyjnych, proszę tego nie mylić z byciem przystojnym, mam kolegę, który jest chyba najbrzydszym facetem na świecie i jakbym mogła, to zrobiłabym sporo, żeby go zdobyć...wiem, żże tu akurat nie mam szans, więc sobie odpuściłam. Ale jest tak niesamowicie inteligentny, z poczuciem humoru i dobrze wychowany i w ogóle...echhhh...

Gość krótko mówiąc
rany... ale przeciez to jest naturalne sa piekne, seksowne babki ktore nie moga sie opedzic od adroatorow i sa szare myszki ktore jesli chca zwrocic na siebie uwage musza sie troche postarac a prawda jest taka ze serce nie sluga i moze okazac sie, ze akurat ten ktorego ta pieknosc pokocha bedzie wolal szara myszke... pieknie maja latwiej, z reguly pociesz sie, ze sa w mniejszosci na tym swiecie

nawiasem mówiąc, szare myszki (jednej i drugiej płci) są z zasady ciekawsze :)