Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr inz

Dlaczego kobiety mysla ze sa inteligetne ?

Polecane posty

Gość mgr inz

studiuje jedna z druga jakies humanistyczne bzdety i mysla ze sa inteligentne.... A czym ta wasza inteligencja sie objawia ? Inteligentny to byl Einstein, Nobel czy Kopernik....

Gość 000000000
Konopnicka też ;-)

Gość to teraz wiem
facet jest inteligentny jak trafia sikając do kibla....

Gość samek
moja inteligencja objawia się tym że odpowiadam na takie durne posty jak twoje. a ty co mgr inz i hmmm wielkiej inteligencji nie pzredstawiasz

Gość dlaczego myslisz ze myslisz
?? pomyśl jeszcze raz...

Gość mgr inz
skromność moja droga gdzie mi do Stanisława Ulama, czy chłopaków co łamali Enigme...

Gość 000000000
dyskryminujesz kobiety a to skreśla Cię na maxa

Gość mgr inz
ale jakos nie slysze by faceci mowili ze sa inteligentni...natomiast co druga kobieta sie za taka uwaza....

Gość samek
ja wiem, przyslal cie tu byly minister edukacji, zeby stwierdzic jakie zamieszanie wywolaly jego reformy ;) albo od ziobra i kaczynskich.

Gość coś podobnego
kochany inzynierze...a siebie do jakiej grupy byś zaliczył?

\"ale jakos nie slysze by faceci mowili ze sa inteligentni\" to dobrze świadczy o tych mężczyznach przynajmniej nie kłamia :D

Gość 000000000
faceci nie mówią że są inteligentni pewnie dlatego że nie są. Bo gdyby byli to by tak o sobie powiedzieli. przecież zawsze są szczerzy i nigdy nie okłamują kobiet. litości...;-)

A to interesujące, bo ja nie znam kobiety która by się tak przechwalała jak 99% facetów - wszyscy zdolni, inteligentni, sprytni, najlepiej rozwiązują wszelkie problemy - tyle że ta czcza gadanina bardzo rzadko idzie w parze z rzeczywistą ich zaradnością i wydajnością. Zresztą gdybyś był taki inteligentny to nie pisałbyś takich dyrdymałów i nie leczyłbyś swoich kompleksów na babskim forum :P

Gość mgr inz
ale ludie...moze 5 % spoleczenstwa jest inteligentnych, to ludzie co cos tworza z pasja, poswiecaja sie odkrywaniu nowych mozliwosci i rozwiazan.... a nie panienki po politologiach, pedagogikach, czy kulturoznastwie....studia w wiekszosci sa odtworcze uczysz sie czegos co ktos wymyslil gdzie tu miejsce na inteligencje ?

Gość mgr inz
pokaz mi gdzie stwierdzilem ze jestem inteligentny ? ale wasze plucie jadem we mnie potwierdza co napisalem

Gość coś podobnego
trochę prywaty,do mojego osobistego cenzora:przypuszczm,że to będą 2 dzionki do jednego miesiączka...to w związku z tematem o inteligencji,którą podziwiam(serio)tylko nie przeginaj i nie bądź tak do przodu ,bo Ci tyłu zabraknie...

Gość coś podobnego
nie ma to jak INTELIGENTNY osobisty anioł stróż..heheh

Gość 000000000
nam kapie jad.... kiedy czytamy takie słowa jak Twoje... nadmiar inteligencji z nas wypływa... weź go sobie troszeczkę bo ciekawe czego Ty się uczyłeś na swoich studiach ;-) chyba główny temat to taki że mężczyzna jest nad kobieta... a w tych czasach niestety ale czasem i kobieta nad faceta wejdzie ;-)

Gość bywam-złudzeniem
dlczego sądzę, że jestem inteligentna- bo piszę pracę magisterskie

Gość inteligentna kobieta
Dlaczego kobiety mysla ze sa inteligetne ? Bo sa :-)

Gość też mi coś P
też będę mieć mgr inż. przed nazwiskiem :P a jestem kobietą

drogi panie mgr inz nie mam zamiaru tu pluc jadem i przechwalac sie. jestem po pedagogice, obecnie robie doktorata, otrzymuje stypendium naukowe europejskie, mam ciekawe hobby i wlasna firme, i dlatego moj dorgi nie uwazam ze po tych studiach jestem glupiutka dziewczynka. uwazam ze kazdy, nawte ty ;p, kto posiada ciekawe hobby, jest na studiach dla samego siebie nie dla papierku jest osoba inteligentna. wiec nie porownuj osob konczacych politologie, pedagogike i inne humanistyczne kierunki do osbo nie inteligentnych. swoja droga, gdyby nie my, gdzie wy wykwalifikowani inzynierowie , magistrzy i doktorzy chodizlibyscie ze swoim wypaleniem zawodowym;p

Gość myszszyjka
niestety ytuł nie czyni z człowieka inteligentego ludzie przeciatni których nie stac na nauke tez bywaja bardzo inteligentni

Gość coś podobnego
dla mnie rozkoszą jest obcowanie z inteligentnymi ludźmi,nie ważne babka czy facet....