Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TABY TO CUDOO

NIE ZNAM OSOBY KTÓREJ BY PO TABSACH NIE UROSŁY SLICZNIE PIERSI!!TO CUDOWNE!!

Polecane posty

Gość TABY TO CUDOO

ani masaze ani nic nie poprawia tak piersi jak tabletki po nich kazdej mej kolezance i mnie biust z miseczki b dajmy na to powiekszyl sie nawet na d!!to wspaniale ze dzieki nim mozna miec wielki biust.

Gość A MI NIE UROSŁY

Gość byrd
chyba przy konskiej dawce hormonów...mi tam nic nie urosło,a juz na pewno nie w takim stopniu,jak cały rozmiar,czy dwa

Gość test drive unlimited
mnie tez nie i nawet moge powiedziec, ze przez to ze schudlam to jeszcze zmalaly co mnie cieszy :)

Gość dziubas 29
mi nie urosły od brania tabletek

No bez przesady o rozmiar to napewno nie, a juz tym bardziej o dwa...conajwyżej pół...wiem to po sobie... A biorę delikatne tabsy, bo DIANE 35..i zauwazylam różnicę juz po pierwszej serii.. Do A mi nie urosły --> ile juz bierzesz, jeśli można spytać ??

Gość no cudo
mi urosly. Razem z tylkiem i brzuchem, mimo diety. Do tego zle samopoczucie i bol nog. Zmienilam tabsy, teraz mam dobrze dobrane, schudlam a piersi wole jednak poprawic cwiczeniami. Efekt wiekszych piersi to efekt zle dobranych pigulek. Pozdrawiam.

Gość TABY TO CUDOO
to dziwne moje kolezanki stosują niekóre dopiero od pol roku ajuz widząpoprawe i z miski b na c juz skoczyly mimo ze to normalne ziolowe tabsy.

Gość TABY TO CUDOO
jasne ze mowie o tabletkach anty ....ludzie...co z wami dziś ze nie rozumiecie?

a gdzie Ty kurwa idiotko widziałaś ZIOŁOWE tabletki anty ? :O :O :O :O

na poczatku byly napuchniete i bolaly, dlatego sie powiekszyly. po pol roku wrocily do normy oprocz samych brodawek, ktore ciagle sa troche powiekszone. piersi nie rosna od antytabsow! amen.

Gość TABY TO CUDOO
są takie tez ziolowe jakby tabletki anty i nie przeuczaj mnie mądralo piersi nie rosną od tabsów ??buhhaha to czemu mi i kolezankom wszystkim kóre biorą urosły i to nawet o dwa rozmiary a bylysmy zawsze płaskie z reguły??ani nie jemy wiecej ani nic ..ani w ciaze nie zaszłysmy ..wiec co jest grane?? nawet gin powiedzial ze rosnie biust od anty wiec nie smiesz mnie specjalistko bo ginekolog wie co mowi .

Gość wiem o które jej chodzi
Jjej chodzi o takie z minimalna iloscią hormonów ziołowe. Sa takie to fakt ale nie mozliwe by od nich rósł biustskoro maja malo hormonów.

Gość zj....topik

z mała ilością hormonów to nie są ZIOŁOWE tabletki tylko w dalszym ciągu HORMONALNE ja pierdolę :O :O skąd wy sie urwałyście ??????? i cycki nie rosną po żadnych tabletkach na STAŁE !!!!!! owszem mogą sie powiększyć ale po odstawieniu cycki wracają do poprzednich rozmiarów !!

Gość co za idiotki-

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
Chyba kogoś tu mocno popieprzyło... :o I jeśli już, to po tabletkach anty, piersi mogą się trochę powiększyć, ale nie UROSNĄĆ.

Gość NO WŁASNIE SIE POWIEKSZAJĄ
ale dobrze teorio ze sie powiekszają bo ja bede brac tabsy jeszcze wiele lat wiec bede miec wiele lat cycki wielkie.hehehe

Gość NO WŁASNIE SIE POWIEKSZAJĄ
HMMMMMMMMM NAPISALAS Z EMOGA SIE TROCHE POWIĘKSZYĆ ..DLACZEGO PISZESZ ZE TROCHE? SKORO JA MIALAM NA A MAM PO NICH D ??TO JEST TROCHE??

Gość o ja pieprze.....

a bierz se kurna nawet całe życie :P tylko sie nie zdziw jak kiedyś odstawisz i cycki zmaleją a pojawią sie rozstępy od naciągniętej skóry :P :P :P :P :P

Gość Katusia18
Hey spokojnie ludzie :D Niektórym piersi rosną, innym nie :P Mi z miseczki B na C urosły od cilestu :) Więc jednak coś tam rosną :) Ale to zależy od organizmu i nie ma się co tu kłócić, bo jednym mogą urosnąć innym nie :) Bierze sie to m.in. od zatrzymywania wody w organiźmie, częstoidzie w parze z tyciem (ja przytułam parę kilo ) więc moim zdaniem ewentualne powiekszenie piersi zależy zapewne też od stosowanych tabsów. A co do tabletek ziołowych to o takowych nie słyszałam, aczkolwiek nie będę przeczyć że nie ma bo po prostu tego nie wiem :) Pozdrowienia ;)

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
Powiększyły się z A na D?? :D :D Dobre!!! :D:D:D:D:D:D