Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem

Moj chlopak pokazuje mi zdjecia innych dziewczyn

Polecane posty

Gość a morze
a moze chce zebys umiescila swoje zdjecia na necie nawet takie bardziej odwazne; moze tu cos wklej

Gość ja juz nie wiem

Nie wiem co o tym myslec.jestem od roku z pewnym chlopakiem.wiem ze mnie kocha.ja go tez ale on dosc czeso przy mnie oglada np w necie zdjecia roznych fajnych lasek. mowi ze fajnie sa zroboione itd a mi jest glupio jak na to patrze;(

Gość nie dajcie się złapać
mze chodzi o ciuchy ? popatrz jak sa ubrane...

Gość ja juz nie wiem
nie wiem.zawsze mi mowi ze mu sie bardzo podobam ale wkoncu kazdy facet tak mowi swojej dziewczynie;(

Gość ja juz nie wiem
chyba to nie chodzi o ciuchy tylko o wyglad;(

Gość ja juz nie wiem
ale mnie to troche drazni. czasem siedzimy razem na necie a on wejdzie przy mnie na strone np z jakimis dziewczynami i mowi ze takie mlode a dzieki makijazowi wygladaja jak jakies super modelki

Gość bloondyynka
debil :O ja bym się wkurwiła. Zapytaj wprost o co mu chodzi. A Jak wyglądasz, masz powodzenie? nie jesteś gruba?

Gość ja juz nie wiem
nie jestem gruba.mysle nawet ze troszke za chuda.a co do powodzenia to wiem ze sie podobam chlopakom i on jest o mnie zazdrosny

Gość ii...
ja niedawno mialam cos podobnego tzn pokazal mi fotke dziewczyny brata - ladna kobieta nawet bardzo ale ja przypuszczam ze chcial sprawdzic na ile jestem zazdrosna i czy wogole mnie to ruszy to moja interpretacja wiec moze u ciebie jest podobnie? chociaz ty piszesz ze to twoj faceta a ten moj nie byl moim chlopakiem ale zabiegal o mnie

Gość ja juz nie wiem
ale on uwaza ze wszystko jest ok a gdybym ja tak robila jak on to by sie napewno na awanturze skonczylo

Gość ja juz nie wiem
to chyba tez nie to. jakbym wkleila swoja fotke to napewno by sie wkurzyl

Gość ii...
a jak ci pokazuje te zdjecia to jednoczesnie mowi o twoim pieknie? czy o tym ze podobasz mu sie mowi ci w innej nie takiej sytuacji?

Gość ja juz nie wiem
a najgorsze ze podczas takich sytuacji mam wrazenie ze nu sie wogole nie podobam.kiedys ogladal przy mnie ciagle taki teledysk z jakas fajna modelka i naprawde mi bylo przykro jak ciagle o niej gadal;(

Gość to sem jaa
proste! ogladaj fajnych facetow przy nim i sie zachwycaj bedzie wiedzial jak sie czujesz

jak nie umiecie szczezre pogadac o tym kto wam sie podoba to zle z wami... przeciez to normalne! ciebie kocha za caloksztalt, wyglada ale tez osobowosc, charakter, intelekt. a tamte to tylko obrazki, do tego pewnie \"zrobione\" przez makijazystow i fotografow. Myslisz ze faceci to idioci? Przeciez kazdy wie ze zadna TAK nie wyglada na codzien ;P moj facet jest fotografem wiec troche o tym wiem, czasem jak robi jakis projekt potrzebuje laski do zdjecia, a nie moge na wszystkich byc ja przeciez ;P no a brzydkiej nie wezmie, wiec jestem przyzwyczjaona do tego ze slysze kto mu sie podoba ;P

Gość ja juz nie wiem
w takich sytuacjach nigdy nie powiedzial ze mu sie podobam;(tylko o tych babkach ze zdjec sie tak wypowiada;(

Gość ja juz nie wiem
ale ja wcale nie bylabym zla gdyby sie na nie tylko gapil bo ja takze lubie sobie czasem popatrzec na innych chlopakow co nie zmienia faktu ze kocham mojego chlopaka. tylko ze on przy mnie opowiada jakie to one sa super itd

ale w innych sytuacjach tak mowil nie? po co ma to powtarzac, przeciez to logizne skoro z toba jest ;P zreszta sama wiesz najlepiej ze jestes atrakcyjna, a jakby nad toba tyle ludzi pracowalo tez bys tak wygladala ;P zaskocz go jakos, zmen fryzure albo ubierz sie sexownie w domu. przynajmniej oderwie wzrok od monitora ;)

Gość ja juz nie wiem
no wlasnie on chcialby zebym nosila krotkie spodniczki itd ale tylko przy nim.a ja nie lubie bo sie zle tak czuje a poza tym to podoba mu sie jak sie ubieram tylko mi ciagle mowi zebym przytyla

zrob sobie sesje zdjeciowa, moda/bielizna, to zrobi na nim wrazenie. jemu ekscytacji brakuje, mowie ci, pare pikantnych trickow i nie bedzie innych ogladac ;) a mini nie musisz ciagle nosic, tylko wtedy jak chcesz go uwiesc ;P

Gość ja juz nie wiem
dobry pomysl ale mysle ze i tak bedzie wolal patrzec na te dziewczyny z neta;(dzisiaj mu powiedzialam ze jak chce ogladac takie zdjecia to niech sobie oglada ale z kolegami a nie ze mna bo mnie zadne abki nie interesuja to mi zazucil ze sie bez powodu wsciekam.mozliwe ze tak ale juz nie wytrzymalam;(

Gość ja juz nie wiem
problem w tym ze nie widujemy sie za czesto a gdy przyjezdza do mnie to od razu wchodzi na internet i wpisuje te strony.

Gość byłam jędzą...
pewnie zazdrosc chce w tobie wzbudzic... typowe.

Gość ja juz nie wiem
i dopiero kiedy widzi ze zaczynam sie zachowywac inaczej albo wychodze do innego pokoju to mnie przytula a tak to caly czas jest zafascynowany tymi laskami

Gość samanta12
sorry ale facet po niej jedzie a ona ma sie dla niego robić na bóstwo??? facet powinien ją akcepptować taka jaka jest !!! rzuć go!

Gość samanta12
mi też mówił że jestem za chuda, i za blada nie opalam sie juz na solarium bo to zle wpływa na skóre i co? miałam dla niego przytyć i sie opalić ??? bo on tak chce? co to qrwa ma znaczyć?! okazało się że jest totalnym prostakiem zapatrzonym w siebie chwalipiętą panoszył się z powodu kasy i chyba sądził że z tego powodu jest qrwa królem i mam spełniać jego zachcianki ?? a mój były ciągle komentował na ulicy jakie laski mają duże cycki, nic nie mówiłam do czasu gdy pojechaliśmy na wakacje mizgaliśmy się a nagle przechodziła cycata laska a on powiedział" włoz mi reke w majtki popatrze sobie na tą laske to sie zaraz spuszcze!" ja mam małe piersi, może facet chciał to czego nie miał, ale jak załozyłam bluzke z dekoltem to zapinał mi sweter. "bo cie komary pogryzą" zastanów sie czy chcesz znosić ciągle takie komentarze, piszesz ze to nie pierwszy raz, zerwij z tym burakiem !!!