Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem

Moj chlopak pokazuje mi zdjecia innych dziewczyn

Polecane posty

Gość tik tak tik tak
on chyba jakis niedojrzaly emocjonalnie ;/ rozumiem ze w wieku 13 -18 lat sie chlopacy slinia na widok modelek, aktorek i innych ale jesli ma sie stala dziewczyne ktora sie kocha to po jakiego grzyba gapic sie i szukac w necie innych. ja bym mu zrobila mega awanture ;P albo dla odmiany posciagala sobie zdjecia jakis przystojniakow :D

Gość ja juz nie wiem
moze to dobry pomysl.jesli bede robila tak samo to napewno bedzie wiedzial jak sie czuje tylko ze mnie inni faceci nie obchodza ale go inne laski tak;(i to nie tylko o same zdjecia chodzi

dla faceta tez sie trzeba poswiecic to moje zdanie.. szuka ekscytacji to moze mu czegos brakuje? jak ty nie chcesz zalozyc mini bo ci niewygodnie to dla niego moze znaczyc ze juz ci nie zalezy zeby mu sie podobac.. wiecej kreatywnosci. przebierzcie sie raz na jakis czas dla niego, zrobcie striptiz, przykujcie kajdankami, zrobcie masaz.. to jest naprawde fajna zabawa, a ich kreci, potem zamiast ogladac jakies zdjecia beda sobie to przypominac i bedzie ok ;)

Gość ja juz nie wiem
dzieki za porady.dzisiaj go zapytalam o co mu chodzi.jeszcze mi nie odpisal bo spi.

Gość I co odpisal
w koncu???? Chyba sie juz obudzil....