Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmkj

wart miec neta za 58zl z plusa?

Polecane posty

Gość mmkj

opaca sie czy wolno chodzi?

Gość szłyszałam od kolegi
który pracuje w Erze, że prędkość którą obiecuje operator jest nierealna poza wielkimi aglomeracjami (W-wa, Poznań itp.) Uprzedził "po znajomości" - więc nie skorzystam. W końcu kolega nie miał interesu, żeby mnie zniechęcać, wręcz przeciwnie. Ale jeśli jesteś z dużego miasta - to warto się zastanowić, zwłaszcza, że na rynku z internetem "stacjonarnym" nie ma w czym wybierać cenowo.

Gość moja koleznaka ma plusa
niestety nie wiem jaka przepustowoasc. ale klnie na tego plusa na maxa. nie moze np ogladac filmików, bo sie bardzo długo buforuja. o sciaganiu muzyki czy filmów mozna zapomniec.

Gość talalaalala
bezprzewodowy internet osiaga predkosci z reguly po EDGE czyli od 100 do 240 kb na s w duzych miastach sa realne te predkosci o ktorych mowa w reklamie sciagac sie na nim nie da w Orange placisz 60 a pierwsze 4 miechy 30

Gość +ivinka+
kobietu nigdy nie bierz tego gowna!!! Ja mam internet z plusa i jest to okropna pomylka, no chyba, ze ty masz nadajnik pod oknem. Mi konczy sie umowa w styczniu na cale szczescie ale przez dwa lata placilam za cos czego nie mialam. Pisalam mase reklamacji ale nic to nie dalo, zostalam przez siec plus olana z gory na dol. Odradzam kazdemu.

do dziewczyn, które pisały powyżej: a czy mieszkacie w dużych czy małych miejscowościach? bo ciekawi mnie, czy rzeczywiście znaczenie ma to gdzie się mieszka?

plus jest ponoc swietny znajomi maja i chwala mieszkamy w centrum Poznania.Ja tez mam zamiar zakupic neta z Plusa orange slyszalam ze totalna porazka.

Gość wiolka 23
to jest to samo czy Orange czy Plus-zalezy od zasiegu i od tego czy duze miasto a plus ma gorszy zasieg

Gość allala
ja mam plusa ale slaby u mnie zasieg jest filmiki teledyski yo buforuja sie 30min abonament mam za 60zl i w tym limit aby nie przekroczyc w ciagu miesiaca 1gb bo zwalnia sie

ja chyba wezme tego neta z plusa ale w lutym napisze pozniej czy warto.Ale jak pisalam wczesniej to znam wiele zadowolonych osob z plusa.