Kwiatuszekk20 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Mam pytanie. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze zaszlam w ciaze w 8dc jezeli moj facet skonczyl we mnie. Moze byc to duze prawdopodobienstwo u kobiec, ktore maja regularne cykle 28dniowe. U mnie ostatni trwa 33 dni, wczesniejszy 39, jeszcze wczesniej 31 no i jeszcze wczesniej 35 Dzis jestem w 12 dc, wiec nie moge zrobi testu, bo i tak nie wyjdzie jezeli zaszlam w ciaze pare dni temu mam jedynie bol w podbrzuszu identyczny jak ten przed okresem, takie bolace skurcze, poza tym leci ze mnie wodnisty bialy sluz, prosze napiszcie o myslicie wielka buzka Wam za to z gory! :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatuszku napisąłam Ci Napisano Grudzień 19, 2007 przecież, że szanse są zerowe przy tej długosci cyklach, bo owulacja pojawią sięZAWSZE na około 14 dni przed @ więc sama sobie spróbuj policzyć:) a poza tym dni płodnych nie oblicza się tylko obserwuje więc sama powinnaś wiedzieć czy ten dzień (8dc) był płodnym ale naprawdę nie nakręcaj się, bo raczej szanse są ZEROWE na ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola78 Napisano Grudzień 19, 2007 należy policzyć długość trwania kolejnych, ostatnich 6 - 12 cykli miesiączkowych. Po odjęciu od najkrótszego cyklu 18 dni uzyska się pierwszy dzień płodny, od którego nie należy podejmować współżycia, o ile nie planuje się ciąży. Ostatni dzień płodny oblicza się odejmując od najdłuższego cyklu 11 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butterfly11 Napisano Grudzień 20, 2007 Witam wszystkim Piszę ponieważ mam pytanie czy jest duża możliwość zajscia w ciążę w 1 lub 2 dzień cyklu ( gdy cykle są 29-30 dniowe) Okres dostałam 14 grudnia a 15 grudnia stało się to ale krótko bardzo kilka sekund tzn nie było stosunku tylko wszedł we mnie na zaledwie kilka sekund proszę odpowiedzcie mi czy jest jakieś prawdopodobieństwo to jest dla mnie bardzo ważne z góry wam dzięuję pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2015 ja uważam, że owu może pojawić się wcześniej....u mnie było odwrotnie- przy regularnych 28-29 dniowych cyklach owu poawila się w 21 dc...zaszlam w ciążę i cały jej przebieg tzn. poziom hormonów na pocżatku, wielkość i waga płodu oraz data porodu potwierdzily, że zaszlam w ciąże w tym czasie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2015 Owulacja może się przesunąć w każdą stronę :) dlatego warto się obserwować na bieżąco. Fajnym rozwiązaniem sa obecnie testery na ślinę np Afrodyta, bo są wielokrotnego użytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach