Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlamana

zostalam zgwalcona

Polecane posty

30 wrzesnia tego roku zostalam zgwalcona ,mam 46 lat a sprawca 21lat ,bylam na zabawie i bawilam sie trzezwa ze wszystkimi ....poprosil mnie do tanca

Gość ahudgoiubcw
i co z tego?prowokacja kiepska

Gość fkllllllllllllllllllllllllllll
a czemu nie zglosilas tego na policje?

Gość i podczas tańca cie
zgwałcul??

zglosilam-żandarmeriii umozyli mi wczoraj wniosek dowodowy....on chyba cos mi wsypal do coli,bo wiele nie pamietam..........szukam pomocy prawnej , nie mam juz siłly

wyciagnal mnie z zbawy do parku, napisalam wszystko ,ale nie wiele tu widac w okienku ,bylam i u lekarza ,pozniej lezalam w szpitalu -zalamalam sie......2 miesiace w psychiatryku

Gość czyli wiesz kto to byl
to jak mogli zwyczajnie "umorzyc"? Nie bylo rozprawy? Ewentualnie mogli uniewinnic - to rozumiem. Ale umarzaja jak nie nma sprawcy! :O

Gość czyli wiesz kto to byl
chyba to jakis dziany koles byl, z szerokimi plecami :O

tak wiem ,wojak ,prubuja umorzyc ,ale ja sie nie poddam ,pamietam jak bolala mne glowa ,jak kucal przedemna -szarpnol mnie za nogi,bylam na pol przytomna gdy mnie ssuwal z lawkii ukadal

Gość jaka naiwna co zlego zrobila
przeciez ktos jej cos dosypal :O

Gość to prowokacja i tyle
Ludzie, jaki normalny chłopak poleciałby na babę w wieku swojej matki ?

a jednak........wiesz to chore i wiesz ......sama mam nie smak, ze gowniarz i zboczony...powiedzial,, ICOco powiesz teraz ze cie zgwalcilem ,jestes tez winna bo mnie tulilas i nabuzowalas ;i jeszcze mnie odprowadzal cholipa szedl za mna i pozegnal -to boli bardzo !!!!

nie zostawilam coli on mi ja kupil za moje pieniadze i przyniosl.............stalam niedaleko bo byl tlok,mnustwo pijanych ludzi,choc wiem ze nie upilnowalam ........3 coli,to nie znaczyze mogl

szkoda ze nikt z was mnie nie widzial....wygladam mlodo 35 -38 tak mowia waze 55 kilo i mam161cm ,jej ale to nie zabawne...szukam pomocy ,bo brechac kazdy sie moze ,nikt nie wie ze z kazdym dniem jest coraz gozej,siada psychika,mozna zeswirowac ,ja podejzewam ze on to robi od dawna ....

ja nie szukam klopotow lecz pomocy ,jestem atrakcyja kobieta i nie wszystkie 46 latki to pudla ,smieszne jak mozna drwic z tak powaznych spraw......uzyto mnie bez mojej zgody i wy sie smiejecie