Ciii... 0 Napisano Styczeń 17, 2008 taniec,le parkour,surfing,deskorolka....itp :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogladaj tv Napisano Styczeń 17, 2008 widzialam w telewizji ta reklame. bardzo fajna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Okruszyna Słońca 0 Napisano Styczeń 17, 2008 sumo i taki amerykański debilizm wresling czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacha111 0 Napisano Styczeń 17, 2008 Piłka Nożna !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Styczeń 17, 2008 piłka nożna, siatkówka, tenis, piłka ręczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kot z puciapy 0 Napisano Styczeń 18, 2008 { le parkour } Fajnie wygląda.. ale nie słyszałem żeby sam wynalazca mówił że to sport. Coś tam wiem mój syn się tym fascynuje. ;) Podkreślam to coś. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kot z puciapy 0 Napisano Styczeń 18, 2008 boks tajski MMA judo taekwondo boks kickboxing itd. } NO, no. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golami strzelami Napisano Styczeń 21, 2008 heh ja tez widzialm ja w tv - a moze niektorzy telewizornii nie maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koszykowka ofkoz Napisano Styczeń 21, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ukaj Napisano Styczeń 22, 2008 to bylo to z lubaszenkami????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmym Napisano Styczeń 24, 2008 chyba tak i reklamowali Puchar TP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet_ass 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Siatkowka :D i sumo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogolnie Napisano Styczeń 24, 2008 jk mnie pamiec nie myli to to co oni tak smiesznie mowia w tej reklamie takie do polamania jezyka, a w tle graja mali chlopcy wlasnie o ten puchar tp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miomisio Napisano Styczeń 24, 2008 krengle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loliko Napisano Styczeń 24, 2008 bilard - ale nie wiem czy to dyscypina sportowa :D:D:D:D::DD::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Styczeń 24, 2008 baseball :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenka00 Napisano Styczeń 25, 2008 a czy w tym pucharze tp moga brac udzial dziewczynki? co sadzicie o graniu dziewczyn w pilke nozna? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisi Napisano Styczeń 25, 2008 jestem dziewczyna i gram z kolezankami w pilka nozna zadna hanba!! kobiety tez moga!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja tez popieram babki Napisano Styczeń 28, 2008 ale czy sa wogole jakies zawody dla dziewczyn? raczej dysryminowane jestesmy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja podobnie jak pijawka Napisano Styczeń 28, 2008 czynnie - boks, taekwondo (wtf, ostatnio etf), kickboxing, narty (początki), rower - trochę bardziej niż turystycznie, biegi, joga (jako sport liczę, wycisk daje) oglądam - nic. A piłki nożnej nie trawię...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrauuu Napisano Styczeń 29, 2008 ja slyszalem ,ze sa jakies turnieje dla dziewczyn - i wcale nie sa dyskrymonowane.............to jakis stereotyp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slyszales Napisano Styczeń 30, 2008 slyszales, slyszales, ale daj przyklad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrauuu Napisano Styczeń 30, 2008 sprawdzilem daleko nie trzeba szukac - byl juz jeden nawet wymieniany - ten Puchar TP. na bank moga w nim brac udzial i dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mungio Napisano Styczeń 31, 2008 ja tez lubie pilke nozna no i rajdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duza_dziewczynka Napisano Styczeń 31, 2008 ej, ale to turniej dla malych dziewczynek. ale na marginesie - fajna stronka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje ulubione Napisano Styczeń 31, 2008 czyli te, które uprawiam, to: jeżdziectwo, karate, narciarstwo ale naj naj najukochansza jest WSPINACZKA GÓRSKA-to lubię robić najbardziej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miałam napisac Napisano Styczeń 31, 2008 jeŹdziectwo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po co na co to Napisano Luty 1, 2008 ale o ile dobrze zrozumialam chodzilo o sama dyskryminacje kobiet. a mrauu udowodnik ,ze jej nie ma, bo sa tunieje dla dziewczyn - i raczej nie ma znaczenia czy duzych czy malych. wazne ze sa czyz nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no_wlasnie Napisano Luty 2, 2008 zgadzam sie z przedmowca. wogole swietnie ,ze dziewczynki od malego moga cwiczyc w takim Turnieju. Fajny pomysl miala TP. Chyba zapisze moje malenstwo tylko niech jeszcze podrosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oryginal Napisano Luty 4, 2008 boks i jezdziectwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach