Gość Poskromienie_złośnicy Napisano Luty 4, 2008 no_wlasnie a od jakiego to wieku? bo ja tez mam dzicko, ktore musi sie wyszalec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wnikliw_a Napisano Luty 5, 2008 tam jest napisane, ze dla dzieci po 96r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migotka_33 Napisano Luty 6, 2008 fajne, a to jakies platne jest? cos trzeb a placic ,zeby dziecko wzielo udzial w Pucharze TP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gugle Napisano Luty 8, 2008 ja nie ma pojecia, ale wydaje mi sie ,ze takie turnieje dla dzieciakow sa bezplatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogna_34 Napisano Luty 11, 2008 sluchjcie, ja tez mam dzieciaki w tym wieku! gdzie szukac informacji na temat tego pucharu ? na stronach TP nic nie moglam wyszukac :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość discreet Napisano Luty 12, 2008 a wpisalas "puchar tp" w google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogna_34 Napisano Luty 12, 2008 a fakt, dziekuje. jest specjalna strona tego turnieju wielgusa. dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brodzikA Napisano Luty 13, 2008 łyżwy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehh Napisano Luty 14, 2008 ja tez tam wlazlam z ciekawosci. smieszna ta srtonka taka rysunkowa ale w sumie to dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2014 Ja na pewno mogę Wam polecic taki program http://www.lideranimator.pl/program Spokojnie mozecie wziąc w nim udział. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuba Napisano Maj 10, 2019 Jeżeli ktoś z was lubi taką dyscyplinę sportu jak jeździectwo to polecam zajrzeć na tą stronę /rymarstwo-poznan.pl i zapoznać się z ofertą dla każdego jeźdźca. Ja u nich kupiłam pierwsze siodło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Maj 10, 2019 Tenis ziemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwia Napisano Sierpień 21, 2019 Dnia 10.05.2019 o 15:27, Gość Kuba napisał: Jeżeli ktoś z was lubi taką dyscyplinę sportu jak jeździectwo to polecam zajrzeć na tą stronę /rymarstwo-poznan.pl i zapoznać się z ofertą dla każdego jeźdźca. Ja u nich kupiłam pierwsze siodło. Pierwszy raz miałam styczność z końmi na obozie jeździeckim SJ Szarża, mój świat się wywrócił o 180 stopni! Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wcale nie chciałam nauczyć się tam jeździć konno. Od zawsze marzyłam o wyjeździe na Mazury, ale wszystkie hotele, kolonie itp. były strasznie drogie. Pojechałam do Łyny głównie ze względu na cenę (i może przez małą ciekawość- jak to jest?). Tak czy siak, wróciłam z wyjazdu bogatsza o pasję, wspomnienia, nowych przyjaciół. Polecam każdemu, a zwłaszcza tym, którzy nie odkryli w sobie jeszcze żadnego zamiłowania, hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obisananna 0 Napisano Listopad 6, 2020 Zdecydowanie piłka nożna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Lipiec 14, 2023 Jeśli macie w planach wyjazd na Euro 2024, to osobiście mogę Wam polecić stronę, na której macie możliwość zakupienia Bilety Euro 2024 i inne wydarzenia sportowe, muzyczne i kulturowe na terenie całej Europy. Jeżeli jesteście zainteresowani takimi wydarzeniami, to wszelkie informacje o dostępnych biletach znajdziecie na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Maj 31, 2024 A polecicie jakieś tanie buty do gry w tenisa? Biorę pod uwagę Asics Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellaelin 0 Napisano Maj 31, 2024 Tak generalnie to Asics raczej znany jest z lekkości i wentylacji swoich butów tenisowych ale niekoniecznie trwałości. Może określ jaki masz budżet, na jakiej nawierzchni głównie grasz, czego w pierwszej kolejności oczekujesz itd. to może ktoś pomoże Ci coś znaleźć, ja nie jestem w stanie. Warto jest skontaktować się z nimi https://www.sportclub.com.pl/pol_m_Buty-tenisowe-17290.html Mają wiele dobrych marek oraz powinni coś doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach