Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

savanah

tak bardzo samotna......

Polecane posty

Od kilku miesiecy jestem sama z moimi dziecmi.....moj maz po 12-tu latach malzenstwa zaczal szalec....kolezaneczki,powroty do domu nad ranem ,wyzwiska,dlugi....i nie wytrzymalam.Postawilam ultimatum:albo sie zmieni albo sie wyniesie z domu....no i poszedl....Niewiem czy on robi mi na zlosc ,albo chce mi udowodnic,ze bez niego nie podolam ...otoz.........Wynajal mieszkanie blisko mnie...parkuje samochod pod moim oknem...paraduje ze swoimi \"mlodymi zdobyczami\" pod moim domem...gdy bierze dzieci na spacer kupuje im drogie zabawki,restauracje....Jest mi bardzo przykro....nie zaluje podjetej decyzji ,ale chyba......mam przedswiateczna depresje....to beda pierwsze swieta w samotnosci.....moja najblizsza rodzina jest bardzo daleko ,moi znajomi wyjezdzaja do swoich rodzin...a mnie lapie dol!!!!Sorry ,ze tak sie rozpisalam ,ale musialam troche poplakac....

Gość kupuje im restauracje
????

\"kupuje im restauracje\"-przepraszam ,ale zle napisalam ....zabiera ich do coraz drozszych lokali ,do ktorych ja nie moglabym ich zabrac...

Gość zaburzenia psychiczne
związane z andropałzą. Podobne efekty są też w przebiegu chorób afektywnych. Niestety, jeśli to choroba afektywna, to nieuleczalna:O Współczuję bardzo. To coraz częstszy problem dotykający zarówno kobiety, jak i mężczyzn:O

Gość zaburzenia psychiczne
* "andropauzą" rzecz jasna. Przepraszam najmocniej;)

Gość Delektyna
A masz środki na życie? Wiesz co , musisz to jakos przetrwać, nie pros go aby wrócił, bo to nic nie da, a jego dowartościuje. Wejdź na strone www.nowak.pl, napisz o swoim problemie, sama zobaczysz ile ten człowiek jest w stanie Ci pomóc , no i jesli wierzysz w Boga , pomódl sie , napisz do krewnych . Trzymam kciuki za Ciebie, powodzenia! Zycze Ci mimo wszystko znosnych i jak sie uda radosnych Świat!

Gość Delektyna
Na tej stronie dostaniesz mnóstwo energii czyli sił do wytrzymania tego.

Mam za co zyc...moge nawet stwierdzic ,ze zyje mi sie lepiej finansowo ,gdyz nie musze splacac jego dlugow .....tylko psychicznie wysiadam....

Gość kobieta XYZ
savanah Doskonale Cię rozumiem co czujesz, chociaż jestem w nieco innej sytuacji. Szczerze współczuję. Samotność we dwoje, to jest dopiero koszmar:( Też ma dół, nie jesteś osamotniona w bólu...to tak na malutkie pocieszenie.;)

Gość Delektyna
Sory że zapytam, co to znaczy podnosze? Nic nie kapuje, zanczy że tym stwierdzeniem oznajmiasz , że prosisz o kontynuacje tematu? :)

Gość wynajmij paru lumpów
niech mu skopia dupsko :)

Gość kobieta XYZ
Delektyna Obejrzałam pobieżnie stronę, do której podałaś link. Czy można pisać mail a w nim opisać problemy natury psychicznej? czy tylko zdrowotnej?

chyba cos sie dzieje z \"kafeteria\"....poginely wszystkie wypowiedzi..........

Gość Delektyna
Opisz swój problem, dostaniesz odpowiedx zwrotna .

Gość kobieta XYZ
dziękuję, zapukam jeszcze w te drzwi