Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZRADNA I ZAŁAMANA

Mąż plicjant podnosi na mnie rękę

Polecane posty

Gość BEZRADNA I ZAŁAMANA
Do onk3 może masz racje nie wiem jaką masz sytuacje w domu i czy masz dzieci, ale to naprawde trudne. Nie żale się tylko szukam wsparcia., zrozumienia

Gość dobra rada B
To co czytam w Twoich postach przeraża mnie. Odejdź...teraz łatwiej niż później. Wkur*** mnie, bo napisałam kilka długich postów i nie wysyła 😠

Gość BEZRADNA I ZAŁAMANA
Do dobra rada B dziękuje ci, że odpisujesz potrzebuje rozmowy

do autorki - teraz jest szturchanie, jakieś tam uderzenia, po alkoholu. potem będą połamane kości, złamany nos, przypalona skóra i siniaki skrzętnie maskowane przed ludźmi. może wylądujesz na OIOMie, może nie. twoje dziecko będzie patrzeć, jak lądujesz na scianie, wannie, czymkolwiek. chcesz tego?

mam dzieci ale nie pozwoliłabym na to zeby patzryły jak poniewiera mną moją matką i ogólnie co to za ojciec jaki przykład i gdize miłośc spokój i szacunek do siebie

Gość pakuj sie
hellishbloodystorm swieta prawda

Gość dobra rada B
Chciałabym z Tobą nawiązać kontakt i wymienić się radami, poglądami, bo mamy podobne sytuacje, ale po pierwsze wcina mi napisane posty, a po drugie muszę teraz coś pilnego zrobić. Wrzucam topik do ulubionych, wrócę później. Wiem jak bardzo jest ktoś wtedy potrzebny chociażby do rozmowy, oj wiem. Trzymaj się, wrócę później jak zechcesz pogadać.

Gość dobra rada B
I jeszcze jedną rzecz ci podpowiem zanim stąd ucieknę. O zaistniałym fakcie pobicia powinnaś komuś obcemu opowiedzieć...zaufanej przyjaciólce, koleżance itp Zrób też obdukcję, jesli masz nawet niewielkie ślady pobicia. Nie musisz nawet mówić o tym mężowi. Zabezpiecz się na ewentualny rozwód. Rodzice nie będą w sądzie wiarygodnymi swiadkami, raczej osoby obce. A i dobrze mieć w zanadrzu taki papierek. Kto wie, jeśli nie przyda się teraz, to czy nie będzie jak znalazł w niedalekiej przyszłości. Nie wstydź się, zdobądź się na odwagę. Wiem, co piszę. Ja tego nie robiłam,ukrywałam, a teraz ogromnie żałuję.

Gość BEZRADNA I ZAŁAMANA
Do dobra rada B. Moj e-mail to joanna183@op.pl Napisz będziemy mogły pogadać . zdieki. I musimy się trzymać Napisz czy masz mojego maila.

Gość dobra rada B
Mail zapisany. Odezwę się jak tylko uporam się z obowiązkami. Jesli masz gg, to wymienimy się numerami w mailu i też możwemy pogadać. Nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem. Trzymaj się, nie jesteś odosobniona ze swoim problemem.

Gość była wojskowa
co będzie kiedy zamieszkacie osobno?Wtedy o Twojej krzywdzie będzie wiedzialo dzieko i ściany,BYĆ MOŻE Twoi rodzice nie bedą mieli wstępu do waszego mieszkania.Zanim dasz szanse przemyśl wszystkie za i przeciw.Bo to że przeprosi to nic wielkiego moze przepraszac i bic bez konca.

Gość shantelien
Najpierw słowa KRYTYKI Mówisz juz po slubie!! A przed slubem było inaczej??!!! DZIEWCZYNY JESTESCIE DURNE! JAK MOZNA POZWOLIC SOBIE NA TAKI NIESZACUNEK !!! Miłosc to nie wszystko od wyzwisk,szarpniec sie zaczyna!!! Trzeba czasem pomyslec rozsadniej!!! A nie slepo brnac!!! Z ndrugiej strony jest juz u ciebie po fakcie!! Na twoim miejscu pakuje walizki ,zabieram dziecko-PODSTAWA Epizodem-Rozwód

do autorki - jak uderzy ci w koncu dziecko to bedziesz sobie plula w twarz ze nie zalatwilas problemu wczesniej. warto czekac? ja ci mowie, ze nie warto. ale zastanawiaj sie dalej, w koncu jest takim dobrym czlowiekiem, zaradnym.

Gość jola78
no właśnie nie twój obecny mąż przed ślubem nie wyciągał na ciebie ręki po ślubie mu tak się zrobiło. Moja rada jet taka żebyś pomyślała o rozstaniu lepiej już napewno nie będzie wiem co piszę bo mam podobną sytuację w domu:( i uwierz mi twoja córeczka patrząc na to wszystko będzie tylko cierpiała a z czasem to i na nią rękę wyciągnie

Ale ona go kocha... To widac zalezy dziewczynie na zwiazku. jezeli jest agresywny tylko po %, powinniscie pomyslec o leczeniu. obydwoje. on alko. a ty wspoluzalezniona. jezeli agresywny jest nawet na trzezwo, zastanow sie. to moze byc po prostu choroba umyslowa. nie bede opisywac calej swojej sytuacji. ale wiem co mowie. z perspektywy wczesniej malego, teraz doroslego dziecka alko. i bardzo kochajacej zony(na szczescie) nie pijacego meza

i absolutnie nie musi uderzyc dziecka. moze tego nigdy w zyciu nie zrobic. ojciec uderzyl brata tylko raz, kiedy ten spsikal go gazem policyjnym w obronie mamy. w sumie to go tylko odepchnal...

Na co ty czekasz ciuchy za dzwi i won!! Chcesz dalej się męczyć z damskim bokserem ?? Jak najszybciej zgłoś to na policję co z tego , że on jest policjantem to nie znaczy , że może WSZYSTKO !!

Sorry ja mam ojca co tak warjuje mama nie pracuje my mamy chyba gorszą sytuację od Ciebie a zresztą to nie ważne czy gorsza czy nie . Najgorsze jest to , że mieszkanie jest wspólne ja szukam pracy jak najszybciej i wyjebać go , jeszcze po chamsku zdradza mame ŻAŁOSNE NIENAWIDZE GO !! Myśli że jak ma kase bo on tylko pracuje to może znęcać się psychicznie jak i fizycznie nad rodziną no to się grubo myli . Sorawa trafia do sądu a ty niewiem na co czekasz . Nawet jak nie pracujesz oskarżasz o alimenty a poza tym jeest dużo sposobów na udupienie takiego gnoja