Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytelniczka_83

Escapelle - w czasie okresu

Polecane posty

Gość Czytelniczka_83

Cześć Dziewczyny, chciałam się Was poradzić, bo powoli świruję :/ Otóż w czasie okresu ( 2-gi dzień) kochałam się z facetem bez zabezpieczenia - DWA razy, z pełnym wytryskiem we mnie. Pierwszy stosunek był o 2 w nocy, drugi - 4.30, Escapelle zażyłam ok.15 dnia następnego. Od tamtej nocy minęło 5 dni, mam nieustanne bóle podbrzusza, nudności (nie wymiotuję), tkliwość piersi i takie dziwne uczucie, jakby mi ktoś w brzuchu "wiercił".. Jakie są szanse, że jestem w ciąży?

Gość Pucik
Żadne =____________=

Gość owuulka
ciąży żadne - ale podczas miesiączki łatwiej złapać jakieś zakażenie - macica to wtedy "rana"- może to być cokolwiek bakteria, grzybek - jeśli te przykre objawy nie przejdą razem z okresem to ja bym wybrała się do gina sprawdzić - ale może to tylko taka miesiączka...

Gość owuulka
ciąży żadne - ale podczas miesiączki łatwiej złapać jakieś zakażenie - macica to wtedy "rana"- może to być cokolwiek bakteria, grzybek - jeśli te przykre objawy nie przejdą razem z okresem to ja bym wybrała się do gina sprawdzić - ale może to tylko taka miesiączka + dawka hormonów