Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiiaa

doradzcie mi!!bo sama nie wiem

Polecane posty

Gość asiiaa

mam dośc dziwny typ urody bardzo ciemne brwi...ciemna oprawe oczów i średni blond włosy.Czy powinnam przefarbować włosy na ciemneijszy kolor aby tenkontras tak nie raził?czy zostawić blond...?

Gość asiiaa
nikt mi nie pomoze??isc po ta farbe czy nie?

Gość kiterlse
a jak Ty sama się z tym czujesz?? jesli ok to tylko szkoda wlosów do farbowania... jesli nei to może przyciemnij o ton dwa np refleksami ale absolutnie nei sam tylko u fryzjera... Zabawy z brązem któym dziewczyny same sobei farbują kończą się często tragicznie - czerń wychdozi i nei chce zejsć długo!

ja mam podobnie, bardzo ciemną oprawe oczu tyle ze mam jasne brwi, mimo tego ze tez mam jasne włosy brwi wydaja mi się zbyt jasne tak jakby pod rudy wpadały, henny nie chce robić bo znowu byłby zbyt duzy kontrast z włosami eh chyba zostane przy przycemnianiu brwi lekko kredką,a Ty hm mogłabys zafarbować włosy tyle ze męczyłabys się z odrostami a jasny odrost na ciemnych włosach nie wyglada za fajnie, wydepiluj ładnie brwi i mysle ze będzie ok pozdrawiam :)

Gość a wg mnie to
janie wyglada jak jest taki kontrast tak nietuzinkowo..mało takich kobiet zeby miały jasnewłosy i ciemna oprawe oczów...zostaw!