Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisia456789

TEST CIAZOWY

Polecane posty

Gość dominisia456789

WITAM WSZYSTKIE PANIE I PROSZE O POMOC TYLKO OSOBY POWAZNIE TRAKTUJACE TEMAT. MAM PYTANIE ODNOSZACE SIE DO TESTU CIAZOWEGO: MIANOWICIE KOCHALAM SIE Z MOJA DRUGA POLOWKA ROWNO TYDZIEN TEMU, POWINNAM DOSTAC OKRES WCZORAJ, JEDNAK SIE NIE POJAWIŁ. KIEDY MOGĘ WYKONAĆ TEST TAK ZEBY JEGO WYNIK BYŁ WIARYGODNY? CZY JEŻELI DOSZLO DO ZAPLODNIENIA TYDZIEN TEMU, TO CZY TEST MOZE JUZ WYJSC PRAWIDLOWY? PROSZE O POWAŻNE ODPOWIEDZI. POZDRAWIAM

Gość jeśli współżyłaś
dokładnie tydzień temu i dziś jest dzień, który przypada na @, to nie powinnaś być w ciąży jeśli nic się nie przesunęło jeśli jednak owulacja przesunęła się i liczysz na to, że bedziesz w ciąży to okres powinien pojawić się dopiero za tydzień (byś mogła być w ciąży) trochę namieszane w każdym razie: owulacja zawsze występuje na około 14 dni przed @ zatem jeśli nic w tym cyklu nie przesunęło się Tobie, to sznas na ciążę nie masz natomiast test możesz wykonać już dziś jeśli dziś przypada termin @

Gość ale za to hiv gratis
nie wiesz, czy sie owulacja nie przesunela, wiec ciezko cos powiedziec. Zakladajac, ze nie wiesz, kiedy byla owulacja od stosunku do testu powinno uplynac 21 dni. Jesli jestes pewna, ze okres powinnac dostac dzisiaj, to: a) kochalas sie w dniu nieplodnym, ergo nie ma ciazy b) sadze, ze jednak nie stosujesz samoobserwacji i pomiaru temp, wiec nie wiesz, kiedy byla i czy w ogole byla owulacja c) proponuje zatem odczekac 3 tyg zanim wynik testu wezmiesz sobie do serca (tzn negatywny wynik, bo jesli juz teraz wyjdzie pozytyw, to jestes w ciazy)