PiNaKoLaDa 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Dotychczas nigdy nie bralam tabl, wiec jestem zielona w temacie ale moj chlopak zaczyna mnie do nich namawiac. Zastanawiam się jaka jest cena tego rodzaju antykoncepcji.... czy od razu mozna zaufac tabletkom? boję sie ze i tak będę panikowac. Nie mogę sie przekonac do seksu bez gumki:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to za Napisano Grudzień 20, 2007 co to za egoistyczna świnia,ze Cie namawia?!!chce zrzucic z siebie cała odpowiedzialnosc.nie daj sie dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cruella de mon Napisano Grudzień 20, 2007 google prawdę Ci powie, na ten temat na necie jest mnóóóóóóstwo informacji:) a tabletki kosztują różnie, ceny też możesz orientacyjnie wyszukać:) a skuteczność moim zdaniem bardzo dobra, pod warunkiem, że sie bierze regularnie o stałej porze:) wiem co mówię, biorę 3 lata i potomka ni ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co z tego że ją namawia Napisano Grudzień 20, 2007 jesli sama tego cche i nie ma przeciwwskazań to partner też może dawać argumenty chyba żeby ją zmuszał seks bez gumki jest lepszy dla kobiety - taka jest moja opinia i nie rozumiem cię autorko - teraz nie panikujesz chociaż używasz samych gumek, a przy tabletkach byś panikowała??? to zupełny brak logiki, wg mnie raczej teraz masz powody do strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co z tego że ją namawia Napisano Grudzień 20, 2007 ceny od 2,50 do 40zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach