Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdanek

30 urodziny dla żony Pomysł na impreze i prezent

Polecane posty

Gość zdanek

Moja kochan żona kończy niedługo 3o urodziny. Chce zrobic impreze lub niespodzianke w gronie znajomych i rodziny ok. 20 osób , moze byc w plenerze badz w domu badz w knajpie. Ale ważna jest jakas ciekawa niespodzinak cos zaskakującego i rownoczesnie bardzo przyjemnego . A ponadto podajcie jakis pomysl na prezent -

Gość striptizer wyskakujący
z tortu :p

Gość chwilowo
w tym wieku to trumna :p nie no sorry taki mam dzis czarny humor...moze na poczatek bukiet z 30 roz i do tego moze np wypad do jakiegos SPA albo cos podobnego...ale tylko dla niej!

powiedz zeby sie ladnie ubrala bo ja porywasz... restauracja, pub, knajpka, co by w domu balaganu nie bylo, roze, goscie -ladne przywitanie, 100 lat odspiewnie, prezent,......tu jest problem bo nie wiadomo co lubi, naszyjnik, zegarek, kolczyki, perfumy(ultrafiolet paco rabanne-sliczny)spa tez spoko, talon na zakupy:ciuchow, kosmetykow, albo weekend w gorach we dwoje-cuuudny prezent http://wgorach.infhotel.pl/ - poszukaj, jest niedrogo , tam mozesz jej tez cos kupic, badz dac. Gdybym cos z tych rzeczy dostala cieszylabym sie ostatnio moj maz kupil mi piekny plaszcz, perfum ale my zawsze rozmawiamy co chce, niby nie ma niespodzianki(a szkoda) ale wiem ze mi sie to podoba.