Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka123

nie wiem co robic

Polecane posty

Gość różyczka123

co zrobic zeby przestac czuc cos do osoby ktora jest zwiazana z kims innym, nie wiem juz co robic staram sie trzymac dystans, on tez ale to nic nie pomaga, strasznie meczy mnie ta sytuacja, bo caly czas cos wisi w powietrzu i nic z tym nie robimy, nie chce niszczyc czyjegos zwiazku....:/ nie wiem czy on cos do mnie czuje, staram sie z tym walczyc, tylko nic nie pomaga bo i tak musimy sie widywac, nawet nie dziala jak jestem oschla w stosunku do niego bo i tak nasze relacje ze soba sa coraz lepsze i mozemy na siebie liczyc... nie wiem co zrobic czy powinnam z nim porozmawiac czy zostawic to tak jak jest, nie chce nikogo krzywdzic

Gość olalalalla
ty nie chcesz i chcesz, twoje niezdecydowanie dziala na niekorzysc . jak nie chesz to prosta pilka, jak zacznie robic podchody powiedz w zartach "oj bo powiem twojej.... tu imie albo okreslenie i to mu da po ryju. Jak jednak chcesz to nie pieprz tu ze nie chcesz kogos krzywdzic bo juz to powoli robisz, dajesz nadzieje facetowi ktory w ten sposob odsuwa sie malymi krokami od swojej kobiety. wiec woz albo przewoz, najwyzszy juz czas sie zdecydowac. aha Weselych Swiat!

Gość KIKA*****
Ja mam podobnie. Poznałam fajnego faceta rok temu i nadal nie mogę o nim zapomniec. Ciągla patrzę na gg czy mi nie zostawiła jakiejś wiadomości. Nie utzrymujemy kontaktu z mojego pwodu, ale czuje ze on tam jest, kolejne związki nie maja sensu dopóki mi nie przejdzie, przez niego starciłam fajnego faceta, bo ciągle myslę o nim. Sama nie wiem co mam robić, zapomnieć jest trudno ale staram się.

Gość surowa obdarta marchew