Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jimmy J

Wiem ze spamuje ale...

Polecane posty

Gość Jimmy J

straszna frajde mi zrobi gdy ktos wlaczy ta strone i wpisze sie u mnie http://gniezno-pn.myminicity.com/ to nie zadne 3d white:) tylko miasto, ktore od ilosci wpisow sie rozrasta:0 Wielkie dzieki, za to zagadeczka: Zagadka świąteczna!!! > > Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali > się > > zostali parą, a że ich związek był idealny pobrali się. Ślub był > oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnie tak samo > idealne. > > W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny ta idealna para jechała > samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na poboczu, kto > prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byli idealną parą, > zatrzymali się, żeby pomóc. To był Mikołaj z ogromnym worem prezentów. > Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, idealna para > zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego samochodu. I > szybko zajęli > > się rozwożeniem upominków. > > Na nieszczęście coraz bardziej pogarszały się (i tak już ciężkie) > warunki drogowe i niestety doszło do wypadku. Tylko jedna z tych > trzech osób przeżyła. Kto? > >>> > >>> Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> ... >>> > >>> >>> > >>> Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą,która naprawdę >>> > istnieje. >>> > >>> Każdy wie, że Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym >>> bardziej. >>>> > >>> >>>> > >>> >>>> > >>> >>>> > >>> >>>> > >>> Dla kobiet ten e-mail tu się kończy!!! >>>> > >>> >>>> > >>> Panowie proszę czytać dalej. >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> ... >>>> > >>> >>>> > >>> Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie to za >>>> > > kierownicą > >>>> > >>> musiała siedzieć idealna kobieta. Co wyjaśnia, dlaczego doszło do >>>> > >>> wypadku. >>>> >>> > >> >>> >>>> > >>> A tak w ogóle jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz (pomimo, >>>> że > > > >>>> > >>> miałaś skończyć parę linijek wyżej), udowodniłaś coś jeszcze: >>>> > > KOBIETY NIGDY NIE > >>>> > >>> ROBIĄ TEGO, CO IM SIĘ POWIE!!! >>>> > >>> >>>> > >>> >>>> > >>> :-) W 100 % przyłapana! >>>> > >>> >>>> > >>> >>>> >>> > >> >>> > >> >>> > >> >>>

Gość Jimmy J
wiem wiem, sam probowalem jakas odpowiedz wskazac prawidlowa, ale niestety:)

Gość Jimmy J
ee, przylapanym to mozna byc na ... :) jak przygotowanie do swiat Slonka?

U mnie to nic sie na razie nie dzieje,tylko lista zakopow zrobiona...mysle,ze juto zostanie zrealizowana. Jutro pracuje,w niedziele pracuje i w Wigilie tez :O i kiedy tu cos zrobic:O

Gość Jimmy J
a gdzie Ty pracujesz ze jutro i niedziela zawalona? Ja zaraz mam jakas firmowa smieszna wigilie. Jak mnie to wkur...na codzien kazdy do oczu sobie skacze, a teraz oplatkiem sie dzielic

U mnie nie ma zadnej Wigilii,i dobrze :-)) Pracuje w sklepie (UK) i tak mi wypadlo ,ze niedziela moja ,a w Wigilie tylko mamy skrocony czas pracy do 16-ej.

Gość Jimmy J
a gdzie Ty pracujesz ze jutro i niedziela zawalona? Ja zaraz mam jakas firmowa smieszna wigilie. Jak mnie to wkur...na codzien kazdy do oczu sobie skacze, a teraz oplatkiem sie dzielic

Tak to wyglada chyba w wiekszosci zakladow ...Wigilia w pracy,falszywe zyczenia i sztuczne usmiechy.

Gość Jimmy J
to co tutaj sie dzieje, to zenada!! naprawde, banda frajerow. mam dosyc, najchetniej wzialbym kose i komus ja wbil:)

Gość Jimmy J
ostatnio bylem na dywaniku bo koles caly czas wszystko robi zebym nie byl na stanowisku, a dzis frajer przyszedl i sypie suchymi kawalami, niewiadomo jak sie podlizuje... debil wogole mam zatargi jeszcze z dwoma osobami, np. z ksiegowa, ktora kopie podemna bo jej nie zabieram po robocie. A nie zabieram, bo nie mam ochoty takiej zimnej suki wozic... ktora o wszystko sie przypierdala!

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci