Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z okazji świąt..

Czy mężczyzna niezaangażowany w związek chodziłby z żoną na zakupy?

Polecane posty

Gość dziewczynnkaaa
Tak, bo jesli ma czas...to idzie z nią Z kumpletm tez chodzi to tu to tam, bo go lubi.I tyle

Gość hooooop
a chodzi co o twojego meza,czy innego zonatego faceta?

Gość dziewczynnkaaa
Ja tez miałam kolege co ksero jak robił to zawsze i dla mnie, cokolwiek byie kserował;) To miłe ze zawsze pamietał i mial na uwadze ze cos tez moze mi sie przydac. Wiele innych rzeczyrobil ale ja tez robie jak cos lubie, bo jestem db czlowiekiem Miłosc to cos wiecej:)

Gość ale głupia jesteś
jw.

uu czyżbyś ich widziała razem, mimo, że on powiedział że coś wygasło w związku małżeńskim? odpowiadam: tak, chodziłby na zakupy, bo żona mu kazała bo dudrała, ze tyyyle cięzkich rzeczy do dźwigania, i tyyle roboty a on siedzi przed TV ;) jesli Ty jesteś żoną, to ..yy nie rozumiem pytania

Gość hooooop
hmmmm.moze opowiada ci,ze nic ich juz nie laczy?procz np.dzieci?

Gość Bez zwiazku
Jaki związek, pozamałżeński, bo w małżeńskim chyba jest, skoro z żoną chodzi. Może myślisz o cudzej żonie ?

Gość dziewczynnkaaa
Miłość jest wtedy jak patrzysz i mowisz: moja żonka nie bedzie sie sama meczyc z zakupami, ciezkie itp..w koncu ja tez jem, wiec jej pomoge:) jesli widzisz osoe starsza to tez jej pomozesz, aby sie nie meczyła.Ale to nie Miłosc tylko miłosc blizniego, ot dobre serce:)

Gość Tak bardzo śmieszne

Gość no pewnie a co za problem

Gość hooooop
jestes nim w jakis sposob zainteresowana?

Gość jak nie nudzić się na zakupach
1. weź 30 paczek prezerwatyw i dorzucaj po 1 do mijanych wózków 2. podejdź do któregoś z pracowników i powiedz poważnym tonem "kod 3 w dziale AGD" Zobacz jak zareaguje 3.Zgłoś się do okienka ratalnego i poproś o raty na princepolo 4.Oglądając broń w dziale myśliwskim zapytaj czy nie wie, gdzie można kupić antydepresanty 5.Kiedy z głośników rozlegnie się jakiś komunikat, chwyć się za głowę i zacznij jęczeć " o nie! Znów słyszę głosy!" 6.Wejdź do przymierzalni i krzyknij głośno "Hej! Papier toaletowy się skończył! 7. http://fenylo.myminicity.com/ind/

Gość dziewczynnkaaa
są swieta... moze czuł sie w obowiazku. kupic jej to, w koncu swieta:P

albo wyrzuty sumienia..czyżby ..posiadał sumienie? jeśli dobrze zinterpretowałam Twoją pierwszą wypowiedź, wybacz, ale nie mogłabym sie powstrzymać od ... radosnego przywitania padalca robiąc przy tym minę..obrzydzenia (sorki, ale jak grac to grac na całego) patrząc na żonę, a kto to? może mi wyjaśnisz??? dlaczego z Tą panią sie prowadzasz za rękę?? robiąc scenę stulecia :P już Twoja pierwsza myśl była taka, co? że facet leci w kulki z Tobą, już wiesz, ze łajdak, bo Cię okłamuje, tak? to na co czekasz? że jak mu powiesz co widziałas to .. on powie to co wyżej, ze żona kazała...ale i tak jej nie kocha :P