Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NakedTruth

redukcja szafy!! sprzedam nowe ciuchy!!

Polecane posty

hej dziewczyny!! mam 20 lat i ubieram się raczej, modnie:) mieszkam w łodzi i chce odsprzedać swoje nowe, nienoszone ciuchy, lub takie które miałam na sobie raz:)...są to ubrania w rozmiarach-M i L...wypisze wam teraz o co konkretnie chodzi i jeślibyście były zainteresowne to piszcie tutaj albo na maila-missworld87@pl to prześle wam fotki i sobie lukniecie na moją oferte:P...jeśliu chodzi o ceny to zaproponje przystępne więc warto żebyście sie zorientowały o czym w góle mówie:) a ciuszki to: -dodatki- 1. buciki złote na lato, eleganckie...również przydatne na wesela, przyjęcia czy sylwestra:) NOWE z flekami 2. niedużą czerwoną torebke z uszami:) praktycznie nowa, w stanie b. dobrym, nie widać użytkowania -okrycia górne:)- 1.srebrno-czarna pasiasta tunika z Pretty Girl...fajna zaróno na spodnie jak i leginsy NOWA 2.fioletowa bluzka typu tuba z Cubusa, raz noszona 3.szaro-różowa, pasiasta tunika NOWA 4. wyjściowa, na ramiączka, śliczna kremowa bluzeczka z Cubusa, chodzona jedynie dwa razy, ale w stanie praktycznie idealnym 5.fioletowy, bawełniany, przewiązywany sweterek z Cubusa,NOWY 6.bluzka koszulowa z Nwe Yorkera, firmy AMISU, idealna dla dizewczyn m-l z dużym biustem, bo ma dosyć dosyć dekolt:) NOWA 7. ciepła bluza moro z kapturem:) NOWA -a co na dół- 1.krótka spódniczka firmy amisu w rozmiarze 36, ale 38 spokojnie też sie zmieści..jest ciepła, z haleczką, we wzorki mnie kojarzącymi sie z CHANNEL:P raz noszona 2.spódniczka do kolan z New Yorkera, firmy amisu, zwiewna na lato, baiała w czerwone kwiaty, raz noszona 3.hit minionego sezonu-spodenki jeansowe do kolana z New Yorkera:)dwa razy noszone no i to by było tyle. Jakbyscie się czymś zainteresowały to piszcie a ja wtedy prześle fotki na maila i będziemy myśleć co dalej:) napisałam też które z ciuchów prosto ze sklepu, a które z nich miałam raz czy dwa na sobie..kednak nawet te chodzone są w idealnym stanie zachęcam do przemyślenia mojej oferty pozdrawiam

Gość anielciaa
a po ile te krotkie spodenki? ja jestem szeroka w pasie.. nie wiem czy by pasowaly..

crazy bogie- nie ma sprawy:D wesołych swiąt🌼 co do spodenek to sa w rozmiarze L i proponuje za nie polowe ceny, czyli 50 zl +koszt przesylki, pozdrawiam

Gość aż się usmiechnęłam
a jakieś wymiary??

sory za chwilową niedyspozycje:) wiec jeśli mowa o fioletowych rzeczach to są to rzeczy z cubusa w rozmiarze M, odnośnie bluzki \"tuby\" rozmiary przedstawiaja sie nastepujaco- ok 80cm w górnej partii ok 70- pod biustem i ok 90 cm w biodrach. Co do sweterka -to ma ok 70 cm w pasie i jest dość elastyczny więc spokojnie ułoży sie i na ciele L:) ceny- proponuje obie rzeczy po 35 zł:) pozdrawiam