patiszon 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Czy mog wziac samemu ta luteine jesli termin u gin. mam kolo 10 stycznia a tyle nie chce czekac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiszon 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Powinnam dostac mieiaczke 13 grudnia ale niestety do tej pory jej nie mam:/ okres mam nieregularny,zrobilam juz dwa testy ciazowe i wyszly negatywnie prosze pomozcie od czego to moze byc??? Testy robilam na wszelki wypadek choc nie kochalam sie od trzech miesiecy wczesniejsze miesiaczki byly a ta nie wystapila:/cykl mam ok 30 dni czasami sie przsuwa ale nigdy o tyle prosze pomozcie jakie czynniki mogly na to wplynac???...... Ja pracuje od 8 do 16 i w tym czasie malo jadam prawie wcale niekiedy czy to moglo wplynac ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Radio Maryja Napisano Grudzień 21, 2007 mozesz brac,nic sie nie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiszon 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a nie wiesz czy mozna kupic bez recepty i cos wiecej powiedziec na ten temat ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effinka 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Sama chcesz o tak zaczac brac ???A badanie ozaczenie pozimu hormonów ,wywiad . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiszon 0 Napisano Grudzień 21, 2007 narazie sie pytam bo troche musze czekac na ta wizyte i takie czekanie dobija wiec szukam roznych rzeczy na ten temat i opinii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 21, 2007 po co jej poziom hormonow do luteiny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach