Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzz

zdrastwujtie

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzz

kto tuda gawarit pa ruski?

Gość da ja gawarju pa ruski
a paczjemu wapros zadajosz?

Gość ja gawariu
oczien plocho

Gość turbocipka
niet?:(

Gość turbocipka
chójaniet :P

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
poatmu sztoby pogawarit' no nie znaju nikawo ;)

Gość kochanica francuza 5
chyba ten co wykupil dzisiaj 15 kg cwiartki kurczaka ,po 3,20 za kg w Centrum...pomoglam mu to przerzucic z koszyka na wage,ale nie powiedzial nawet"dziakuju"...a jeszcze jego koszyk odprowadzilam:(

Gość kochanica francuza 5
prawde powiedziawszy,myslalam,ze to jakis uposledzony,bo twarz mial sztywna jak Pinokio,albo nie przymierzajac Mroczek...a tu coz...Ukrainiec

Gość Micitanka84
My z Cikulinka 23 gawarim, no k sozalieniu plocha:))

Gość ____________phi
No to może coś dla przypomnienia :) Былое нельзя воротить - и печалиться не о чем: у каждой эпохи свои подрастают леса. А всё-таки жаль, что нельзя с Александром Сергеичем поужинать в "Яр" заскочить хоть на четверть часа. Теперь нам не надо по улицам мыкаться ощупью: машины нас ждут и ракеты уносят нас вдаль. А всё-таки жаль, что в Москве больше нету извозчиков, хотя б одного, и не будет отныне,- а жаль. Я кланяюсь низко познания морю безбрежному, разумный свой век, многоопытный век свой любя. А всё-таки жаль, что кумиры нам снятся по-прежнему, и мы до сих пор всё холопами числим себя. Победы свои мы ковали не зря и вынашивали, мы всё обрели - и надежную пристань, и свет... А всё-таки жаль: иногда над победами нашими встают пьедесталы, которые выше побед. Былое нельзя воротить... Выхожу я на улицу и вдруг замечаю: у самых Арбатских ворот извозчик стоит, Александр Сергеич прогуливается... Ах, завтра, наверное, что-нибудь произойдет!

ucze sie podstaw...dla siebie!!! dzieki komputerkowi i nterneowi!!! kocham finlandie:):):) sciagam fotki, filmiki...wszystko ...oprocz tgo uwielbiam grupe HIM. Lordi, the rasmus, apocaliptyce:) kocham wszystko co finskie:):):):)

apocalyptica też fińska? no popatrz :) a mnie pokochasz? powiedzmy że mam na co dzień swój mały wkład w fińską gospodarkę :P skądś znam ten kawałek. co to znaczy Ikkunaprinsessa?

o nie wiedziałem, że Apocaliptyca jest fińska. Finów podziwiam za wojnę zimową 1939-40 kiedy przy stratach własnych 23.000 zmasakrowali 127.000 ruskich. Co prawda wojnę przegrali ale liczą się statystyki. Poza tym mają fajne renifery

szczerze powiem ze nie wiem co znaczy ikkunaprinSessa , ja zmienilam nazwe dodalam ikkunaprinCessa-->zeby bylo bardziej zrozumiale:) ale jak znajdziesz tlumacznie to cie ozloce:):):)

miałaś mnie ozłocić a nie obcałować chociaż... może to i lepiej:classic_cool: