Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka nieruchomosci

prosba o przedłużenie umowy o pracę - zrobiłam hit- dostałam umowę na stałę

Polecane posty

A oto wzór: Ja ..........................., uprzejmie proszę o przedłużenie mi umowy o pracę do ukończenia przeze mnie 80 roku życia. Acz jeśli termin ten jest zbyt wygurowany, rok, też mnie zadowoli. Życie, bez błękitu ścian w moim biurze, było by nudne i szare. Poza tym odmowa grozi pomazaniem szyb w Państwa firmie pastą do zębów, a jak wiadomo powszechni Pani Agnieszka. W. siedząca biurko obok, nie przepada za myciem okien. kłaniam się pas XX szef pekał, ze smiechy. Ale u nas w biurze poprostu jest wesoło:), pracują sami ludzie do 30stki, i wszyscy bardzo się szanują.

Gość a jest w tym biurze ktos
kto zna się na ortografii?

no wiesz, szefowa ma zakręt na punkcie poprawnego pisania:), ale szef jest podobnie jak cała reszta dysortografikiem i przymyka oko:)

Ja ..........................., uprzejmie proszę o wybolcowanie mi ust do ukończenia przeze mnie 80 roku życia. Acz jeśli obciąg ten jest zbyt wygórowany, anal, też mnie zadowoli. Życie, bez seksu w moim biurze, było by nudne i szare. Poza tym odmowa grozi masturbacją w Pańskim towarzystwie pastą do zębów, a jak wiadomo powszechni Pani Agnieszka. W. siedząca biurko obok, nie przepada za takimi widokami. kłaniam się do jajek szef podszedł poważnie do tematu, ściągnoł spodnie i bez mrugnięcia okiem wbił się swoim penem wprost w moje usta wybijając mi 2 górne jedynki

ciekawe podanie :) jeżeli to Twoje dzieło, to gratuluję pomysłu :)