Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisana

Myjnia na BP

Polecane posty

Gość elisana

od niedawna jeżdzę samochodem i nigdy nie byłam jeszcze w myjni.. może mi ktoś powie jak to jest na BP.. jak skorzystać tam z myjni automatycznej?

Gość wjechać na wskazane miejsce
i zastosować się do instrukcji - wysiąść z samochodu :)

Gość elisana
a możesz mi powiedzieć jaka to instrukcja? :)

Gość boze jakas ty głupia

Gość wjechać na wskazane miejsce
zgasić silnik, wysiąść z samochodu, resztę zrobią automatyczne szczoteczki :) po skończonym cyklu mycia, wsiadasz do samochodu i odjeżdżasz :) tak na marginesie, jak masz nowy samochód, to nie radzę mycia samochodu w automatycznej myjni, mogą powstac zarysowania na lakierze, jedź lepiej do ręcznej albo bezdotykowej myjni samochodowej. SZEROKIEJ DROGI 🌻

Ło matko jacy wszyscy madrzy! najpierw kupujesz bloczek, tam masz numer, wklepujesz go do automatu.Składasz lusterka i antene , zamykasz okna.JAk sie zapali zielone swiatło podjeżdżasz,az zapali sie czerwone.Musisz wjechac między takie metalowe szyny.Ja nie wysiadam z samochodu.I czekasz,jak się mysie skonczy i zapali zielone-wyjeżdzasz.

Gość elisana
dziękuje bardzo :)

Gość xxxxxx12
lepiej chyba jednak samemu umyć, żal lakieru. ja kiedyś się nabawiąlm rysek ;/ na szczęście polecili mi K2 Venox na usuwanie rys i nic nie widać. ale na automatyczną już się nie wybieram i tak.

Gość EmilkaKrask
Ja na ten moment tylko i wyłącznie korzystam z Auto Spa Baranwoski w Gorzowie Wielkopolskim to automyjnia przy Tesco gdzie zmienił się właściciel i w końcu jest prowadzona tak jak należy. Bardzo dobra chemia do mycia, wysokie ciśnienie z myjki ok 150 Bar, wprowadzili też nowośc z myciem aktywną pianą, dzięki czemu mozna na prawdę tam fajnie zadbac o swoje autko.

Gość gość
Jako doświadczony kierowca powiem Ci jedno - jeśli chcesz, aby Twój samochód po czyszczeniu był czysty, ale również zachowany w takim stanie jak przed myciem, czyli bez rys itp to postaw na myjnie ręczną. Fachowcy zadbają o zupełną czystość Twojego pojazdu. Ja na przykład uczęszczam do http://autospaszczypczyk.pl/ w Krakowie, gdzie mogę liczyć na pełen profesjonalizm.