Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka...26

jest mi tak źle...

Polecane posty

Gość Agnieszka...26

Właśnie ubrałam choinkę z rodzicami. Rok temu ubierałam ją z facetem który miał być moim mężem. Wszystko mi się przypomina... W Wigilię mi się oświadczył, uklęknął i dał mi pierścionek. Nasza Wigilia, prezenty, to jak na mnie patrzył, kolędy.... Nasz Sylwester... noc podczas której postanowiliśmy nigdzie nie iść, leżeliśmy w łózku i kochaliśmy się, a o północy stanęliśmy nago przed oknem, przytuleni i oglądaliśmy fajerwerki. Nie pamiętam już tego co się stało 1,5 miesiąca temu i jak mnie potraktował. Pamiętam co było rok temu i dałabym wszystko żeby to wróciło. Jak to możliwe że szczęście jest takie kruche. Tak bardzo mi Ciebie brakuje, chociaż już na pewno nie będziemy razem. Tęsknię, kocham Cię, chciałabym Cię dotknąć. Kiedyś miałam to na codzień, teraz marzę o jednym tylko dotyku...

Agnieszko ja tez bym wiele dala, zeby byl z mojm bylym.. wiem ze to trudne i wyobrazam sobie jak sie czujesz.. Trzymaj sie cieplutko, Wesołych świąt, wszystko się ułoży.. czas leczy rany

Gość Agnieszka...26
amant - nie mam na imię Agnieszka Ot, taki tylko nick sobie dałam

Gość oferma
no i to są prawdziwe tragedie. już był(a) w ogródku, już witał(a) się z gąską...

Gość a co Ci zrobil
te 1,5 miesiaca temu?

Gość Agnieszka...26
sytuacja u mnie jest na tyle skomplikowana że on mnie też kocha. Tylko zrobił coś czego wybaczyć nie mogę. Czuję się... amputowana.

Gość dlaczego jest Ci zle
zdrada?

Gość ..........gggggggggg
mi tez jest smutno i zle moze troche z innego powodu ale jednak....... moj pracuje w swieta i sylwestra i to do 24 i bede spedzac je sama:-(nie mam rodziny tylko jego i tym bardziej mi zle z tym.........jeszcze sie tak nie zdazylo i nie wiem jak sobie poradze to chyba bedzie najsmutniejszy dzien w moim zyciu:-( a mialo byc tak pieknie..........

ktokolwiek cokolwiek by tu napisal to i tak nie sprawi ze poczujesz sie lepiej.... Bądz dzielna.... wez sie za wypieki swiateczne to nie bedziesz o nim myslala, albo najlepiej za wielkie porzadki w piwnicy, lub w garazu heh

Gość oferma
a ja mam bardzo dobry wieczór bo wyszedłem wcześniej z pracy i jem śledzie. święta też będą super.

fajnie ze przynajmniej komus bedzie dobrze....... ale chyba nie musicie tego tutaj pisac i dolowac nas bardziej

moje swieta tez beda cudowne! ludzie niestety popelniaja błedy a ten czas to czas wybaczania, moze pojdziesz po rozum do glowy i mu wybaczysz, skoro sie tak strasznie kochacie to dlaczego sie katujesz? nie rozumiem tego pozdrawiem nara

Gość Agnieszka...26
To dość zawikłana historia. Może gdyby zrobił to pierwszy raz... wybaczyłabym. Ale zrobił to drugi raz. Drugi raz po tym jak mu to kiedyś wybaczyłam i zaufałam. Nie chodzi o zdradę. Chociaż tak, w grę wchodzi inna kobieta. To naprawdę bardzo złożona sytuacja i musiałabym długo opowiadać. I nie chodzi wcale o żadne prymitywne rzeczy typu - gadał z kimś na gg albo był z nią na kawie. Tylko że on wciąż pisze, dzwoni, błaga, płacze. A ja nawet nie podnoszę słuchawki. Nie odpisuję. Nie jest to kłótnia między nami, nie jest to nic przejściowego. To naprawdę koniec.

Gość opisz i nie zawracaj
dupy, pomyslimy co dalej robić ;-)

to ja od siebie życzę, żeby za rok 24.12 nikt nie musiał brać 12 godzinnego dyżuru tylko dlatego, żeby nie musieć samemu siedzieć, bo nie ma się kompletnie nikogo :( pozdro dla pana R., który i tak tego nie przeczyta

witam to co się martwisz ciesz się świętami i nie myśl o nim proste i logiczne:D

Gość Agnieszka...26
osa, po rozum do głowy? Gdybyś znała naszą historię, i tak pukałabyś się w czoło że wybaczyłam mu pierwszy raz. Nie mogę zrozumieć jak wszystko się zmieniło przez ten rok. Jak on się zmienił. Jak magicznie kiedyś było i wjaki horror się przerodziło.

hellishbloodystorm podziel się dyżurem:D kurwa jak ja nienawidzę świąt

Gość to napisz wreszcie o co poszło

nie wiem zabrzmiało to tak jakbyś ty brała dyżur:P

Gość oferma
a ja nie mam i nigdy nie miałem nikogo i nie będę brał żadnego dyżuru. wreszcie sobie odpocznę, pooglądam telewizję i się odstresuję. wreszcie nie będę musiał wstawać rano i wracać wieczorem. wymyślacie te wszystkie "miłości" i inne bzdury bo prawdziwych problemów nie macie.

juz ja bym wolala isc na ten dyzur przynajmniej nie siedzialabym sama w domu:-(ale niestety nie mam takiej mozliwosci a szkoda........ coz mam nadzieje ze jakos to bedzie ale boje sie bo nigdy nie bylam sama w takim dniu........ Aga a moze nie wszystko stracone???????????czasami tak sie wydaje ze to juz koniec ze nie da sie wybaczyc ale warto nabrac dystansu i spojrzec na cala sytuacje z boku..............moze sie okaze ze jeszcze jest szansa..........czasami warto wybaczyc ludzie sie zmieniaja jak bardzo im zalezy