elficzek1212 0 Napisano Grudzień 21, 2007 JAKIE SA SZANSE ZE PO ODSTAWIENIU TABLETEK ATYKONCEPCYJNYCH MOZNA ZAJSC W CIAZE? CZY NP JAK ODSTAWIE I BEDE SIE KOCHALA NP 3 DNI PO OKRESIE MOGE ZAJSC W CIAZE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne chyba urojona Napisano Grudzień 21, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrozek tu raczej nie ma Napisano Grudzień 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elficzek1212 0 Napisano Grudzień 21, 2007 pytam sie powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 21, 2007 oczywiście, że możesz, a dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o żesz w mordę 0 Napisano Grudzień 21, 2007 dziunia, a oni poważnie odpowiadają;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elficzek1212 0 Napisano Grudzień 21, 2007 a nie jest tak ze powinno sie odczekac przynajmniej pol roku zeby organizm \"wyczyscil\" sie zeby byc pewneym ze dzieciaczek bedzie zdrowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o żesz w mordę 0 Napisano Grudzień 21, 2007 o tak, trzeba się "wyczyścić":O bardzo intensywnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o żesz w mordę 0 Napisano Grudzień 21, 2007 rzecz jasna przed zrobieniem dzieciaczka, bo jak to tak takim brudnym? fee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ale nie jest tak, że jest sie niepłodnym, ciąza jest możliwa co do odczekania to znak kobiety ktore zaszły w ciąze w 1-3 cyklu po odstawieniu i dzieci są zdrowe, tabletki nie wpływaja na płód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elficzek1212 0 Napisano Grudzień 21, 2007 czyli moge działac ... ;) chce miec zdrowe dziecko stad te pytania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o żesz w mordę 0 Napisano Grudzień 21, 2007 o tak! to bardzo rozsądne pytać, zwłaszcza na tym forum... w końcu dziecko to tak mało istotna sprawa w życiu, że można polegać na wypowiedziach przypadkowych osób, tak trzymaj:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elficzek1212 0 Napisano Grudzień 21, 2007 no ja wiem ze na tym forum sa \"rozni\" ludzie wiec odpowiedz mi szczerze jak to jest \"o zesz w morde\" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elficzek roznie to bywa Napisano Grudzień 21, 2007 jedna zachodza szybko po odstawieniu, a inne, tak jak ja niestety nie. Odstawilam pigulki w listopadzie 2006 i do tej pory nie jestem w ciazy, a nie stosujemy zadnych zabezpieczen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elficzek roznie to bywa Napisano Grudzień 21, 2007 Ale moj przypadek moze byc specyficzny poniewaz moja religia nakazuje 5 letnim kobietom usuwanie macicy. Ale to chyba niejest jakis istotny problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola78 Napisano Grudzień 22, 2007 po odstawieniu tab. zaleca się co najmniej przez 3 m-ce aby kobieta zabezpieczała sie a to dla zdrowia dziecka bo tab. niby wpływu nie mają ale coś tam jednak w tym jest że lepiej odczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach