Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elficzek1212

JAKIE SA SZANSE ZE ZAJDE W CIAZE...??

Polecane posty

JAKIE SA SZANSE ZE PO ODSTAWIENIU TABLETEK ATYKONCEPCYJNYCH MOZNA ZAJSC W CIAZE? CZY NP JAK ODSTAWIE I BEDE SIE KOCHALA NP 3 DNI PO OKRESIE MOGE ZAJSC W CIAZE?

Gość jasne chyba urojona
:D

Gość wrozek tu raczej nie ma

a nie jest tak ze powinno sie odczekac przynajmniej pol roku zeby organizm \"wyczyscil\" sie zeby byc pewneym ze dzieciaczek bedzie zdrowy?

ale nie jest tak, że jest sie niepłodnym, ciąza jest możliwa co do odczekania to znak kobiety ktore zaszły w ciąze w 1-3 cyklu po odstawieniu i dzieci są zdrowe, tabletki nie wpływaja na płód

o tak! to bardzo rozsądne pytać, zwłaszcza na tym forum... w końcu dziecko to tak mało istotna sprawa w życiu, że można polegać na wypowiedziach przypadkowych osób, tak trzymaj:O

Gość elficzek roznie to bywa
jedna zachodza szybko po odstawieniu, a inne, tak jak ja niestety nie. Odstawilam pigulki w listopadzie 2006 i do tej pory nie jestem w ciazy, a nie stosujemy zadnych zabezpieczen.

Gość elficzek roznie to bywa
Ale moj przypadek moze byc specyficzny poniewaz moja religia nakazuje 5 letnim kobietom usuwanie macicy. Ale to chyba niejest jakis istotny problem?

Gość jola78
po odstawieniu tab. zaleca się co najmniej przez 3 m-ce aby kobieta zabezpieczała sie a to dla zdrowia dziecka bo tab. niby wpływu nie mają ale coś tam jednak w tym jest że lepiej odczekać