Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

no dubra, ide spac bo nikt

Polecane posty

Gość helloł
🖐️ tortura :)

Gość helloł
ja złą kobietą jestem :(

a zrobiłam ino jedno jeszcze nie jest cacy :( zabrali mi aparat i zostawili tylko złoma, który robi zamazane zdjęcia :( a twoje jak? puściły soki?:P

Gość helloł
ach, gdyby pół litra można było wysłac na @...

spoko, moge pogadac sobie sama ze soba, a co mi tam. milo dzis minal dzien, opierdolilam troszke jakas niunie w pracy, splukalam sie na zakupach, zjaralam piernik ale za to sprzatnelam cala chalupe. fajna jestem. i ladna. oj jak mi fajnie. chyba jednak sie napije.

Gość helloł
jak masz ta pij, niektórzy nie mają...:(

kto jest ostatni bedzie pierwszym czy costam, glowa do gory;) skoczylabym na faje jeszcze ale jakos nie chce mi sie podnosic tylka z krzesla;) otwieram wino ze swoja dziewczyna... :P

fak! ja szorowałam na kolanach łazienku :o nu i miałam ubrać dziś chóinke, ale się nie wyrobiłam :(

a wiem! widziałam tego samego Mlekołaja :P tak bidnie troche. z każdego okna migaja do mnie lampki, a jo ni mom :(

poczekam:D zadbam o twe firany! chyba też zaczne gonić dziadów i będziem palić na balkonie, bo sadza niemiłosiernie się osadza :o

a teraz chodź tu do mnie, ściągne z ciebieeeeee spodnie laj laj laj:P ubierz się cieplo bo mrozem piździ i se cycki odmrozisz :P

nie no, nie dam rady, juz mi sie rzygac chce od tego monitora. ladacznica, powodzenia w szorowaniu kabli, smacznego i najlepszego. trzymaj fason, trzeba byc twardziochem a nie mieciochem, siedz wiec i pilnuj zeby stadko sie nie rozbrykalo. a ja ide kimac. 🖐️