Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annikk

jaki zabieg u kosmetyczki gdy ma sie wlasciwie dobra cere?

Polecane posty

witam:) tak sie zlozylo ze wygralam w jakims gazetowym konkursie bon na zabiegi u kosmetyczki( 100 zl) :)) wszystki super tylko ze ja mam bardzo dobra cer, zadnych naczynek rozszerzonych, zaskornikow, przebarwien ( problem:D ??) haha nic tylko sie cieszyc ale chce cos sobie jednak zrobic macie jakies propozycje? jakis fajny zabieg w tej cenie ktory jednak cos by mi dal i zeby jakies efekty byly nigdy u kosmetyczki nie bylam wiec nie mam bladego pojecia na co sie zdecydowc wole to wybrac przed pjsciem niz sie pytac namiejscu bo roznie to bywa aha to jest salon dermiki w krakowie pozdr:)

może jakiś cudownie odprężający masaż twarzy ? ;) albo nawilżenie ? napewno tam Ci doradzą. baw się dobrze.

Gość No to jak Ty się leczysz
pieniadze to juz napewno od Ciebie wezma nawet za nic:)hehe

a moze cos na ciało? tylko w tej cenia to chyba nie bardzo? i prosze odpuscic sobie glupie komentarze:o moze ktos chodzi imi cos doradzi? chcialam isc przed sylwestrem:D wiec prosze o rady:))

a moze cos na ciało? tylko w tej cenia to chyba nie bardzo? i prosze odpuscic sobie glupie komentarze:o moze ktos chodzi imi cos doradzi? chcialam isc przed sylwestrem:D wiec prosze o rady:))

Gość wymyslilam cos na sylwestra
co za probem, maseczka nawijzajaca, relaksujaca, matujaca, etc. algi czy cos

wlasnie dlatego zasiegam rady na kafe zeby nie dac sie wkrecic bo doskanale zdaje sobie sprawe ze cos mi wcisna nawet jak nie bede potzrebowac:D wolalabym cos na twarz co do czekolady to jakos nie jestem przekonana:) pewnie ladnie to pachnie ale czy cos daje?:)

do pomozemy: co ty taki negatywny jestes?:) napisalam ze to jest nagroda w konkursie czyli mam to za free to po co mam zmarnowac ta okazje? i tak za to nie place wiec cos chce zrobic a co do nawilzania itp to taka maseczke moge sobie ciachnac w domku zalezy mi na czyms o tyle profesjonalnym zeby wlasnie nie bylo to cos co sama sobie moge zrobic

Gość No cóz
Pewnie że doradza,juz Ciebie tak nie puszcza,jak wyczuja że chcesz im dac pienadze:)hehe a kto Ci tu na forum doradzi,masz wszystko ok ,to co Ci chodzi po głowie??pieniadze Cie parza:)heheh

Gość No cóz
a za free,a to przepraszam:(

spoko nie4 gniewam sie:D no jasne ze tak to bym kasy niue wydawala a tak jakas mala ekstra przyjemnosc zrobic sobie moge :) co stosowalyscie dziewczyny??