Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321

Jak wykonać taki makijaż?? - POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość 0987654321

Czy ktoś może mi powiedzieć, w jaki sposób mają malowane oczy gwiazdy występujące w programach typu "taniec z gwiazdami", "jak oni śpiewają" itp. Chodzi mi o to, że zawsze mają oczy pomalowane bardzo intensywnym kolorem, najczęściej z brokatem. Nie chodzi mi o to, że kolor koniecznie musi być ciemny, ale taki bardzo nasycony. Normalne cienie tworzą taką jakby mgiełkę, nawet ciemne, a to nie to samo. Te dziewczyny mają oczy pomalowane jakby jakąś farbą, sama nie wiem... Jak to jest zrobione i skąd wziąć taki cień, czy co to tam jest... Pomożecie??

Gość ona873824
chyba chodzi ci o taki cień do powiek nie sypki tylko taki w konsystencji kremu ..... mozna go kupic w roznych sklepach z kosmetykami...moja kuzynka taki miala i ladnie sie trzymal a kolor byl intensywny i po wielu godzinach nadal dobrze trzymal sie na powiece.musisz sobie poszukac w sklepach z kosmetykami takich cienie , bo nie w kazdym sa.

Zgadzam sie z wypowiedzią poprzedniczki...makijażyście jeszcze do tego używają brokatu i jeszcze innych cudeniek...efekty rewelacyjne, chociaż nie we wszystkich przypadkach...

Gość 0987654321
Ale cienie w kremie mają najczęściej delikatne kolory, są bardziej pastelowe. A przynajmniej nigdy się nie spotkałam z takimi mocnymi. Wiecie może, gdzie mogę dostać takie?? I ile mogą kosztować??

a cos takiego jak sypki cień Gosha?? sa i pastelowe kolory i bardzo nasycone, wszystkie brokatowe

Gość Lola Vavoon
Cienie firmy MAC dają taki efekt.Ja kupuję je na allegro.