Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcieeee

PRZTSPIESZACZ OPALANIA

Polecane posty

Gość poradzcieeee

jaki przyspieszacz polecacie do solarium? chcę się jak najszybciej opalić. Czy przyspieszacz z samoopalaczem robi smugi i czy się nierówno ściera? Jakie są bez samoopalacza? Które najlepsze: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13727 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14783 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14193 🌼 pomocy

Gość niezla sciema z tymi
przyspieszaczami

Gość fh
jaka ty głupia jesteś dziewczyno.. zamiast tych świństw posmaruj sie lepiej dobrze kremem nivea, który nawilzy i natłuści ci skórę, co tym samym zabezpieczy przed wysuszeniem, a i taka skóra sie szybciej opala

Gość dokladnie ten przyspieszacz
dziala jak samoopalacz tyle ze dziala dopiero po styknieciu sie z promieniami

Witaj :) Poradzę Ci zupelnie inny przyspieszacz, SORAYA... Poprostu świetny...równomierna opalenizna i napewno nie ma samoopalacza w składzie..opalenizna długo się utrzymuje na skórze, idealny i do opalania na słoneczku i właśnie do solarium ...zreszta tak jest na nim napisane....

Gość J.Lo74
takze polecam SORAYA nawet do solarium!

Gość _niedostępna
Uzywałam Lirene i Bielendy też, ale nie dały oczekiwanych efektów... Popieram SORAYA :) :)...i nie zamienię go na żaden inny , a tym bardziej na solaryjny !

Kobietko ja raz sprobowałam...i to była jedyna sytuacja...a że kolezanka sie pytała o przyspieszacze to poradziłam... Ale oczywiście są i takie, które non stop sie smarują tymi specyfikami...i nie zazdroszcze potem problemów ze skórą, a na starość to juz w ogóle :(...będą wyglądać jak strachy..

złoto_włosa jeśli dożyją starości:o ostatnio tu był topiko takiej dziewczynie, która miała czerniaka i ostrzegała inne dziewczyny przed solarium ... oczywiście jeśli masz dobry system naprawy DNA to nie zachorujesz ale jak on jest kiepski to możesz go sobie zafundować:o w każym razie dziewczyny nie rpzesadzajcie! Pamietajcie o skótkach solarium...

Gość poradzcieeee
dzięki za opinie i czekam na więcej :)

Gość _niedostępna
Nie wiem czy wiecie, że jak sie ma na ciele pieprzyki to nie powinno sie w ogóle opalać...a jeśli już to w małych dawkach i pozaklejać sobie je...bo wlaśnie czerniaka można sie nabawić :( :(

Gość _niedostępna
Troszke to uciążliwe, ale co zrobić...