Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lauscha

Jestem najmadrzejsza na tym forum

Polecane posty

Gość bejbe lily wszyscy i tak wiedz
a że jesteś pryszczatą gimgówniarą z kompleksami, która szuka głąba, który na nią poleci macie się z pedrosem ku sobie, tylko nie płodzcie dzieci :o

Ha ha.. to doprawdy bardzo zabawne..:D Teraz juz wiem kim jestes. wszystko w opisie- pryszczata, zakompleksiona gówniara:o życzę wytrwałości w życiu, a mnie sie nie czepiaj, bo jestem o wiele wspanialsza od Ciebie:P ps. wiedzialam ze jak sie pochwale szlafroczkiem,to bedziecie mi zazdrościc:( :classic_cool:

bejbe lily wszyscy i tak wiedz a że jesteś pryszczatą gimgówniarą z kompleksami, która szuka głąba, który na nią poleci macie się z pedrosem ku sobie, tylko nie płodzcie dzieci aleś ty głuuupia i zazdrosna na dodatek:o:classic_cool:

Gość bejbe lily wszyscy i tak wiedz
ja pierdolę jaki poziom, kurwa szkoda palców na takie pierdolenie

Gość erter
jak kobieta moze być mądra ? LOL . MAdry to moze być EInstein.

Gość xD xD xD
pierdolenie o szopenie

Gość erter
nie ma madrych kobiet . Sa tylko srednie i głupie . Natmiast sa madrzy , glupi i srednio inteligentni mężczyzni. Z tym ze madrych facetow jest zaledwie 1 % i to dzieki nim mamy komputery , telewizory itp.

Gość erter
najwieksze mozgi to faceci . DZieki nim nie mamy sredniowiecza . Natomiast stanowią oni mały ułamek % populacji mezczyzn i są to tzw. geniusze .

Gość erter
dlatego też służę jako żywa wycieraczka u dozorcy mojej kamienicy:)

Gość erter
Ja jestem szczery i twierdze , ze nie ma inteligentnych kobiet . Oczywiscie wiele moze kobiet moze miec wieksza wiedze ode mnie , ale ja mam przecietną inteligencje. NAtomiast nie ma kobiet superinteligentych tzw .supermozgi . 99,9 % supermozgow to faceci . Kobiety stanowią wsrod supermozgow 0,01 % .

Gość erter
inteligentny to zwykle taki co cos zrobił dla ludzkosci . Ktos kto nic nie zrobił nie moze sie nazwac geniuszem . Tylko przecietniakiem.

tak, masz przeciętną inteligencję i uważam że jako o wiele bardziej inteligentny osobnik płci męskiej powinieneś posłuchać mojej szalenie inteligentnej rady byś stąd jak najszybciej w podskokach udał się w kierunku osiedlowej biedronki w celu zakupienia draży kokosowych które jak wiadomo w kręgach inteligenckich są niezwykle popularnym środkiem oczyszczającym umysł z wszelkich pierdół🖐️

Patrze ze rozwinal sie moj temat A tak naprawde to zartowalam z tym ze jestem najmadrzejsza;)

Gość erter
bejbe lilly zgadzam sie z tobą . Ogolnie mezczyzni sa glupsi od kobiet . oto przyblizony poziom inteligencji wedlug mnie: mezczyzni : 30 % niska inteligencja -50% średnia inteligencja - 19,9 % wysoka inteligencja - 0,01 % geniusze kobiety : 20 % niska inteligencja - 60 % srednia inteligencja - 20 % wysoka inteligencja geniusze - brak , nie stwierdzono. i jak zgadzacie sie ? Mysle ze te ilosci % mniej wiecej są prawdziwe . Znaczy to ze ogolnie kobiety są inteligentniejsze od męzczyzn . NAtomiast nie ma kobiet geniuszy o mózgu wybitnym . A nawet jesli sa to stanowią ułamek promila tych geniuszy.

Gość erter
mysle ze 100 % ludzi sie zgadza ze mną , a ci co sie nie zgadzają kłamią .