Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttakajedna//////

mam 23 lata, a czuję się bardzo staro..................

Polecane posty

Gość ttakajedna//////

nie spotykam się z żadnym mężczyzną:( mam wrażenie, że już nikogo nie spotkam.... wszyscy wydają się już być zajęci:( w takie dni jak ten - przed świętami w sobotę wieczór czuję niesamowite przygnębienie:(, smutek:( mam dołujący nastrój:( zaraz się chyba rozpłaczę:( musiałam się wygadać:(

Gość Vink
Ja tez czuje sie staro a mam 24 lat. To chyba wynika z bagazu doswiadczen

Gość zośka z fajnym biustem
Nie Ty jedna. 🌼 Walnij sobie jakieś %, mi trochę pomaga w nabraniu dystansu.

Gość ttakajedna//////
ździebełkociepełka ---> chciałabym mieć takie podejście jak Ty... dziś mam wyjątkowo obniżony nastrój:'( :'( bram mi wiary, że może jeszcze kogos spotkam:(

Gość zośka z fajnym biustem
dupobiskupa -> klawiatura przyjmie wszystko, niestety w realu to nie jest takie proste. Uwierz.

Gość ja ona xxxxxxxxx
a ja mam 30 i czuje sie rewelacyjnie ,jakis czas temu zakonczylam swoj 7 letni zwiazek i jestem szczesliwa...wiem ze duzo jeszcze przede mna..nie zalezy mi na malzenstwie...znow ktos jest w moim zyciu kto dal mi swiatelko nadziei na te swieta zycie jest piekne

abys byla szczesliwa potrzebujesz drugiej osoby to jest zrozumiale, ale zobacz ze samemu mozna szczescie zbudowac, ja mialam taki sam problem na dodatek jestem brzydka i gruba, jednak wyszlam poza pewne schematy i spotkalam milosc swojego zycia, jest czlowiek ktory pokochal mnie i jest nam razem bardzo dobrze, dluga droga przed nami poniewaz do slubu jeszcze daleko, lecz seksu nam nie brakuje to tak na humor z tym seksem.....

Gość ttakajedna//////
dziś mnie tak właśnie wzięło:( straszne przygnębienie:( mam nadzieję, że kiedyś będzie lepiej... zazdroszcze osobom w związkach, że znalazły drugą połówkę..., dobrze, że się spotkali i dzielą się miłością... nie ma chyba nic piękniejszego i bardziej wartościowego - miłość

Gość w górę temacik

Gość oferma
a ja mam 32 lata. w sumie niewiele przeżyłem i doświadczyłem. miałem naprawdę trudne dzieciństwo ale mimo wszystko nie czuje się staro i jakoś cieszy mnie każda chwila. :D może to dlatego że jestem wolny i moje życie nie jest już trudne i nie zależy od nikogo tylko ode mnie.

Gość asssssssssssssta
oferma a chcesz byc sam?

Gość ech ja mam 25 i tak samo
czuje sie jak Ty droga autorko... sama a nadodatek samotna i to juz ok kilku dobrych latek:o ale nie trac wiary! w koncu przecie cos musi sie zmienic :)

Gość ldshlhfhhghhg
mam 27 lat i czułam się tak mając 22 lata za 4 dni minie 5 lat mojego pie... małżeństwa... właśnei dlatego wpakowałam się w ten p[askudny związek bo czułam się staro, bo myslłam że nikt mnie nei zechce już... teraz siedze zdziadem który mni męczy psychocznie i kombinuję tylko jak odejść... pisze to tylko po to żebyscie nei zrobiły mojego błędu!

Gość oferma
lubię być sam, nie czuję potrzeby dzielenia z kimkolwiek mojej prywatności. nawet nie wiem jak bym się z tym czuł. moje życie wypełnia praca i rozmaite przyjemności. ludzie mnie lubią, mam sporo znajomych/przyjaciół którzy chętnie zapraszają mnie w różne miejsca. jest fajnie. czasami oczywiście bywa gorzej, ale rzadko. sam nie wiem czy istniejąca we mnie gdzieś na dalszym planie pragnienie żeby mieć kogoś bliskiego nie jest bardziej inspirowane tym że "normalni ludzie mają" niż moimi rzeczywistymi potrzebami. może trochę jest powodowane tym, że jest to obszar na którym odnosiłem wyłącznie porażki i narusza to moje męskie ego :D trudno powiedzieć.

Gość angolka ta
mam 23lata i czuje ze nie ma przedemna zycia? ze nic dobrego mnie juz w zyciu nie spotka mam juz dwoje dzieci ...miesiac temu roztałam sie z ich ojcem.. po za szczesciem moich dzieci..czy mnie osobiscie czeka cos?

Gość ldshlhfhhghhg
masz przynjamneij dzieci - masz dal kogo zyc.. my nei mamy i tak anprawde to ja nei chce z nim ich mieć... bo to by utrudniło mi tylko odejście od niego... Jesteś młoda osobą ułozysz jeszcze sobie zycie... ja tez je sobie jeszcze ułoże jak tylko pdejdę z tego bagnaistego życia.

Gość angolka ta
jak sobie ułoze?faceci w mojm wieku maja pstro w głowie i na pewno nie chca sie wiazac z 23latka z 2 dzieci.a starsi? chyba tez nie ...

Gość angolka ta
pewnie ze mam dla kogo zyc ale mimo wszysko miłosc do dziec nie zastapi mi miłosci do mezczyzny i poczucia bycia kochana przez mezczyzne....

Gość ldshlhfhhghhg
podejdź do życia bardziej optymistycznie.... wtedy i ono będzie dla Ciebie łatwiejsze... w moim zyciu to co najgorsze jest przede mna ale wiem że potem będzie juz tylko lepiej

Gość angolka ta
do zycia podchodze optymistycznie bo mam zdrowe kochane dzieci ale do ludzi? kto mnie pokocha szczera bezinteresowna miłoscia?

Gość angolka ta
nikt przy zdrowych zmysłach ,rozsondny..nie zwiaze sie z kobieta w moim wieku z 2 dzieci ..bo meczyzni w moim wieku maja pstro w głowach