Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttakajedna//////

mam 23 lata, a czuję się bardzo staro..................

Polecane posty

Gość ldshlhfhhghhg
musze go zrestartowac

Gość angolka ta
oooo jarek zernełam na cibie haha przypominasz mi mojego klege ze szkoły podstawowej..a swoja droga wy mezczyzni tez jestescie niesamowici..wasze mysli ...wasze podejscie do kobiet? to jest wielka zagadka ....

ldshlhfhhghhg - alt + shift się kłania :) usuń dodatkowe klawiatury (amerykańską i alernatywną polską) i problem zniknie angolka ta - ja nikogo nie przypominam bo jestem oryginalny :) PS: napisałaś, że za mało napisałem, by można mnie było oceniać. Czemu chcesz mnie oceniać? :)

Gość angolka ta
jarek mozesz mi powiedziec jak postrzegasz kobiety? mozesz nas kobiety z charakteryzować?

Gość angolka ta
nie przepraszam nie chce cie oceniac...chce cie poznac na ile to mozliwe przy takim klikaniu.... chce wiedziec jakim jestes człowiekiem ...wpisy tutaj duzo mowia o tym jaki kto jest ....

Gość angolka ta
ja pytam o podejcie do kobiet? bo napisałes ze

Gość angolka ta
zjadło mi tekst o cholerka a tak pieknie było napisane hahaha

szczerze mówiąc nie bardzo czuję się teraz na siłach charakteryzować damskie podejście do świata. Po pierwsze - nie mamy tyle czasu :D żart ;) tak poważnie jestem już trochę rozkojarzony i ciężko mi się skupić nawet na bieżącym odpowiadaniu w tym wątku. Moje przemyślenia są dosyć rozległe i aby przelać je na formę tekstową potrzebuję spokojnej godzinki, której teraz nie mam :) Może kiedyś...

Gość angolka ta
nie mam na mysli twojego podejcia do swiata ..chociaz napisałes ze olewasz ...wiec jakie twoim zdaniem mamy podejscie do swiata??? i pytanko...jakie ty masz podejsie do kobiet????

Gość angolka ta
ok rozumie

Gość angolka ta
a gdzie nasza kolezanka sympatyczna? czy resecik sie nie udał?nie spij chodz tu jeszcze do nas

Gość ldshlhfhhghhg
angolka poszla sie umyc i komp zostalzajęty - wpalam tylko pożeganc sie... moze do jutra....

Gość o2e
wiitam mam 20 lat i zakochaem sie w dziiewczynie ktora ma 22 ii ma juz jedno dziecko powiedzcie mi czemu ona sie boji ze mna byc tego nie moge pojac wiem ze jestem jeszcze mlody ale juz chcialbym miec kobiete z ktora moglbym sie zedtarzec poradzcie mi cos bo juz niewiem co robic a czuje ze sie oddala ona odemnie ww sesie nic nie pisze