Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi smutno bo..

jest mi smutno

Polecane posty

Gość przytulam cie do serduszka
jutro rano przyjezdza do mnie chlopak na swieta, pojedzie pociagiem 11 godzin wiec da sie jesli sie chce...... chlopak cie olal przykro mi :(

Gość jest mi smutno bo..

bo siedze sama i wlasnie sie dowiedzialam ze u mojego chlopaka na wigili bedzie jego brata dziewczyna i jego siostry chlopak tylko ja nie zostalam zaproszona a moj chlopak wytlumaczyl mi to tak ze wiedzieli ze i tak nie przyjade bo dzieli nas pol Polski (7godz jazdy) a i tak nie mam samochodu a pociagi nie kursuja to nie przyjade:( wiem ze moze to prawda ale mi przykrooo!!!:(:(

postapil po chamsku...jak to ni ewiedzieli????? co za wytlumaczenie....ale chamowa!!! a ty jestes glupia ? lykenas to ?? specjalnie cie nie zaprosili bo nie wiedzialei...hahah dobre sobie!

Gość jest mi smutno bo..
napoczatku miala byc tylko jego sama rodzina a teraz dowiaduje sie ze inni tez bede pomino iz nie sa zareczeni czy cos takiego chodza ze soba tak jak my.

Gość jest mi smutno bo..
czy mozecie wypowiadac sie na innym topiku a nie ma moim bo zycie Manka mnie nie obchodzi!!!

zaproś na Sylwka znajomych oprócz niego i nie smuć się;) o Marianie było na moim topiku, wieki całe:D:D

Gość jest mi smutno bo..
jestem zla i smutna dlatego ze jego mama przeciez musiala przystac na liste gosci i jakos nikt nie zauwazyl ze mnie na niej brakuje pomino ze jestesmy ze soba 2lata!!a siostra chodzi z chlopakiem5miesiecy! co z tego ze mnieszkam daleko ma wigilie moze bym nie pojechala ale pierwszy albo drugi dzien swiat chetnie

wiesz ja mieszkalam kolo bylego 5 min samochodem i mimo to nigdy mnie nie zaprosil na swita do siebie...qurcze rpzumiem ze c smutno..to taki eprzyklre!!!! aleni emartw sie glowa do gory!!!! qurde faktycznie chamsko postapil wcale si enie dziwie ze ci smutno!

Gość może powinnaś mu cześciej
dawać się na sobie odprężyć dzięki czemu wypróżnił by jajca i odczuł niemiłosierną ulgę !!!!!!!!!!!!!

Gość ma za dużo nasienia w jajach
ponieważ będąc rzadko u ciebie musi się wyspermiać w wyniku walenia kobyłki dzięki czemu się odpręża i opróżnia jajca z ejakujalatu !!!

Gość jest mi smutno bo..
no wlasnie o to mi chodzi ze da sie jezeli sie naprawde chce!! i nikt nie zapytal mnie o zdanie czy chce przyjechac czy nie!z gory zalozyli ze daleko to nie przyjade! Dziwne to jest dlatego ze wiele razy bylam u niego i jego rodzina zwlaszcza mama jest bardzo mila a tu takie cos:(

Gość ejakujalat z jego jaj częściej
wylatuje na jego brzuch niż do twojego krocza ponieważ rzadko się widzicie i jest zmuszony wypróżniać jaja w wyniku walenia kobyłki dzięki czemu się odpręża i wypróżnia jaja z ejakujalatu !!!!!

Gość jest mi smutno bo..
czy nie ma tu normalnych ludzi co chca sie wypowiedziec??????????????

Gość mam podobnie tezzz
tylko ze my z chlopakiem stwierdzilismy,ze osobno spedzimy swieta-on u siebie,ja u siebie..ale jest mi smutno bo u niego jest tak rodzinnie, duzo osob, i wogole fajnie, a u mnie malo osob, wigilia, kolacja, i kazdy zajmie sie soba, pojdzie w swoja strone... i bedzie smutno:( ps.ile masz lat?

Gość jest mi smutno bo..
mam 22 lata my tez zaplanowalismy ze swieta spedzimy osobno ale szlag mnie trafil jak dowiedzialam sie ze tylko ja nie zostalam zaproszona a reszta tak

Gość mam podobnie tezzz
ja tez mam 22 lata, i uwierz ze rozumiem Cie doskonale!!! echh wiem jak to jest- i pewnie wariujesz ze smutku!? a masz rodzenstwo?? z rodzicami spedzasz swieta/?czy jak?

Gość jest mi smutno bo..
tak do rodzicow jade jutro narazie siedze sama bo on juz pojechal a ja do dzis wieczor pracowalam! mam siostre przyjedzie chyba jutro. Ale u mnie swieta tez raczej bardziej polegaja na ogladaniu tv albo czytaniu gazet niz na rodzinnym spedzaniu:(

Gość mam podobnie tezzz
to wlasnie jest przykre jak Ty siedzisz w wigilie sama...a wiesz,ze chlopak spedza ja w super rodzinnym gronie.... Ja juz w Wigilie o godzinie ok 19 bede sama....siedziala...i pewnie ryczala w poduszke....

Gość Kalinka123
a dlaczego bedziesz sama nie masz rodziny?? ja bede u rodzicow ale u nas wigilia to szybciuko jemy i kazdy lapie sie za swoje sprawy tata gdzies idzie mama dalej sprzata siostra siedzi na necie a mmnie zostaje ogladac tv albo czytac cos :(a wiem ze u mojego chlopaka jest inaczej wszyscy siedza razem dlugo rozmaiaja...

Gość mam podobnie tezzz
nooou mnie to bedzie tak ze do 19 posiedzimy razem w dziwnej pewnie atmosferze....a pozniej kazdy sam..., a ja bede pewnie plakala w poduche ze smutku i samotnosci.... czasami odechciewa mi sie takiego zycia ..zazdroszcze innym rodzinnych swiat i takiego spedzania czasu....