Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i smutna

orientujecie sie czy jest jakis lekarz konkretnie od piersi?

Polecane posty

Gość zalamana i smutna

bo ja nie wiem, jak na swoje nie patrze to jest ok, ale jak juz je obejrze dokladnie to sie zalamuje.nie dosc, ze sa kosmicznie male(10 cm roznicy miedzy pod biustem a w biuscie) to na sutkach mam jakies dziwne takie to nie krosty ale takie dziwne male gruczolki, nie kojarze by inne kobiety mialy cos takiego na swoich sutkach.to sa te gruczolki, ktore rosna gdy sutek sie "skurcza" i na dodatek mam wloski na piersiach:O i pomiedzy i na:(wiem, ze z tym jak cos powinnam sie zglosic do endokrynologa ale wiem, ze nie mam problemow z horhormonami, jestem po prostu szatynkka i mam bujne owlosienie, na glowie mam grube i mocne wlosy.a jesli nawet gdyby stwierdzili jakies zaburzenie to co z tego?i tak mi nie pomoga, nie dadza rady zwaczyc wloskow. nie wiem co z tym robic, nie wyobram sobie pokazac sie tak facetowi:( przez co ciagle uciekam od zwiazkow:(

Gość jak odgadłeś
ginekolog-endokrynolog i dokładnie na wstepie powiedz, ze chodzi Ci o piersi. Ile masz lat? Polecam zrobić usg. Tak w razie co.

Gość zalamana i smutna
20 co to wlasciwie moze byc?to na sutkach?czemu mam takie gruczolki? chyba naprawde bede musiala wybrac sie do lekarza, ale jakos tak nigdy sie do tego nie moglam zebrac.

Gość to jest normalne mam tez takie

Gość zalamana i smutna
to jest normalne?:) myslalam,z e sutki sa takie gadkie..bez niczego z brodawka sutkowa tylko..

Gość ffffffffff
ja tez tak mam i te wloski:-( ale pozbywam sie ich pesetka nie mam wyjscia

Gość zalamana i smutna
Na jej obwodzie występuje kilkanaście guzków, zawierających gruczoły otoczki – są to przeważnie wielkie gruczoły kłębkowate oraz rozrzucone wśród nich gruczoły łojowe i potowe. to z wikipedii a wiec jednak to normalne:Duff. ja myslalam, by wydepilowac te wloksi pasta cukrowa, lecz jednak jak kiedy wyrwalam sobie 2 wlosy z brzucha to odrosly silniejsze i ciemniejsze a wiec jak na piersiach takie odrosna to bedzie porazka. jak na razie je rozjasniam, sa troche mniej widoczne ale jednak wyczuwalne.nie wiem co z tym robic..

Gość jak odgadłeś
owszem to normalne, ze na brodawkach występują grudki ale najlepiej wybierz sie do lekarza, by zrobić usg- zwłaszcza jeśli były choroby piersi w Twojej rodzinie. 20 lat to Najwyzszy czas. O cytologii chyba nie musze przypominać bo do gina chodzisz?

Gość zalamana i smutna
nie, nie chodze. :O

Gość zalamana i smutna
jak uporam sie z wloskami na piersiach to pojde:O