Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToTylkoJaPoProstu

hej co myślicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość ToTylkoJaPoProstu

poznałam kolesia na imprezie, potem on bardzo chciał się ze mną umówić, no więc spotkaliśmy się. Po tym spotkaniu napisałam do niego smsa, ze dziękuję mi za bardzo miły wieczór, on mi odpisał i się nie odezwał. To było dwa dni temu. Jak myślicie mam do niego napisać pierwsza jeszcze raz? Dodam, że przed spotkaniem też nie zasypywał mnie smsami, ale jak ja napisałam to potrafiliśmy wymieniać po 11-15 wiadomości. Na tym spotkaniu prawie w ogóle nie patrzył mi w oczy( moja mama twierdzi, że jak człowiek nie patrzy w oczy to jest nieszczery). Dodam, że chłopak bardzo mi się podoba, ale nie wiem, czy to będzie dobre jak pokażę mu, że mi zależy. Wcześniej to zawsze faceci wychodzili z inicjatywą

Gość MARTYNKAAAAAA
nie pisz pierwsza

Gość o.O...
"Na tym spotkaniu prawie w ogóle nie patrzył mi w oczy( moja mama twierdzi, że jak człowiek nie patrzy w oczy to jest nieszczery).\" a słyszała o niesmiałosci ?

Gość havanka
jeżeli by mu faktycznie zależało to by działał

Gość a moze po prostu
chcial bzyknac, nie wyszlo i teraz probuje zapomniec :P ..tak bywa na imprezach :>

Gość ToTylkoJaPoProstu
agniesinko, wiesz ciężko mi cokolwiek po tym spotkaniu powiedzieć, dziwne ono było

Gość ToTylkoJaPoProstu
trudno powiedzieć czy mu zależy czy nie, jakoś zbyt wylewny nie był, ale też nie traktował mnie jak zwykłej koleżanki i zapytał czy mam chłopaka

Gość ToTylkoJaPoProstu
jak mu odpowiedziałam, że nie to najpierw się zdziwił a potem ucieszył, ale zasadnicze pytanie jest takie: napisać do niego pierwsza czy go olać?

W sumie moze raczej do niego nie pisac. Wyslij mu ewentualnie zyczenia swiateczne i zobaczysz potem jak on sie bedzie zachowywac, czy odpisze, czy bedzie chcial ciagnac kontakt ecc.

Gość Napuszona
wiesz...ja bym po spotkaniu w życiu nie wysłała facetowi sms-a:O Trzeba mu było powiedzieć przy rozstaniu, że dobrze sie bawiłaś ale po co pierwsza pisałaś? Tak sie nie robi!

Gość a moze po prostu
standard - zapytal czy masz chlopaka w odruchu obronno-zaczepnym, zeby ubezpieczyc sie od ewentualnego zebrania w trąbę...

Gość ToTylkoJaPoProstu
agniesinko, chłopak mi się podoba, ale nie jestem zdesperowana, żeby się poniżać i prosić o spotkanie. Nie to nie, jego strata, ja z facetami nie mam problemu, ale nie chcę też głupio stracić fajnej znajomości, bo facet może jest po prostu nieśmiały(strasznie się czaił zanim mnie pocałował ), albo po przejściach i dlatego ostrożny. Doradźcie co zrobić

Gość a moze po prostu
nie sluchasz glosu rozsadku, czyli mojego. Nie rwij na imprezach :P

Gość ToTylkoJaPoProstu
a czemu nie rwć na imprezach, miejsce dobre jak każde inne, . Poza tym w tym przypadku to on poderwał mnie.

Gość ToTylkoJaPoProstu
kurcze, kusi mnie, żeby napisać, ale chyba sobie odpuszczę, życzenia złożyliśmy sobie na koniec spotkania, no chyba, że on złoży je pierwszy

Gość pooodddddddddnnnnnooossszeeeee
podnoszę

Gość facecikFajny
napisz do niego, co Ci zależy, jak to koleś poznzny na imprezie i odpisze Ci coś głupiego to wykasujesz jego numer z telefonu i po sprawie

Gość BBBBBBBBBBBBB
nic nie pisz, nie ma takiej opcji...albo spieprzysz znajomość:O Jak będzie chciał to Cie sam znajdzie!:)

Gość ToTylkoJaPoProstu
dzięki BBBBBB, masz rację, niedoczekanie, żebym się za facetem uganiała, nie ten to inny :)

Gość ..........................////
hehe

Gość ToTylkoJaPoProstu
a może ktoś jeszcze napisze co myśli: pisać czy odpuścić gościa w ogóle

Gość przecież już raz pierwsza
napisałaś - po spotkaniu. Dla mnie to tez dziwne - to facet powinien napisac i podziekowac za miły wieczór. Znowu chcesz pierwsza pisa? Facet to myśliwy, pomyśl o tym, nie podkładaj się.

wysyłanie smsów uważam za niedojrzałe zachowanie, chcesz się z kimś rozmówić - zadzwoń do niego.

Gość Skutek
To bzdura z tym nie patrzeniem w oczy! Znałam takich a byli bardzo szczerzy. Może żal mu kasy na smsy do Ciebie. Niektórzy faceci naprawde są sknerusami.

Gość a mamusia ile ma lat
zapytaj sie mamusi czy dzwonic

Gość olać olać olać
jak się nie stara o ciebie to olać i poszukac innego. nie ma sensu latać za facetem, ktoremu nie zalezy. zawsze znajdzie sie ktos inny, komu bedzie zalezec. warto takiego poszukac a innymi glowy sobie nie zawracac i nie narzucac sie.