Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajowa Ś

techniki podrywu

Polecane posty

Gość BBBBBBBBBBBBB
jasne, jasne..:) na taki numer dziewczynki w podstawówce podrywają :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
problemy psychiczne...hmmm... a słyszałeś , że swój do swego ciągnie:P?

Gość Camille to ja
jak Cię takie kobiety pociągają to się w psychiatryku zatrudnij jako salowy, bo p[o twojej ortografii widzę, że na lepsze stanowisko nie masz co liczyć

Gość na nieporadnaaąą
jestem taka słaba...nie radze sobie zotwarciem drzwi...pomóż??? Możesz odkrecić mi sozek....nie mam siły..! lekkie udawane zazenowanie i zawstydzenie przy probie nawiazania kontaktu wzrokowego wdziek i delikatnosc wten sposob jak sie potem przyznala uwiodła mnie moja dziewczyna

Gość BBBBBBBBBBBBB
to nie chodzi o poniżanie....tylko oczy bolą od błędów ort......poważnie:O Mózg się dziwi, że słowo z bykiem widzi...sprzeczność sie pojawia, jakis psychiatra by to wyjaśnił:P

Gość BBBBBBBBBBBBB
udawała wdzięk i delikatność? no ładnie! a ja i większość kobiet nie musimy;)

Gość Camille to ja
czy to, że zwróciłam uwagę na twoje problemy z ortografią cię poniża? to rzeczywiście niedobrze z tobą

ja to nazywam pedantyzmem i perfekcjonizmem, ktore jest zagrozeniem samym w sobie dla ludzkiej egzystencji... nie bylismy i nie bedziemy doskonali... a jesli ktos chce dyskutowac nad czyms tak plytkim jak ortografia ktora czyni jezyk polski najtrudniejszym po chinskim to prosze bardzo.. jak dla mnie sa ciekawsze tematy :)

Gość Mikołajowa Ś
ale ten patent na nieporadną może być dobrym pomysłem, faceci boją się niezależnych i zaradnych kobiet

Gość Camille to ja
gdy dwa razy bylam na turnusie w Tworkach bzyknelo mnie szesciu salowych w tym jeden gdy bylam na psychotropie tak ze nie moglam ani ruszac sie ani mowic

Gość na nieporadnaaąą
"lekkie udawane zazenowanie i zawstydzenie przy probie nawiazania kontaktu wzrokowego wdziek i delikatnosc wten sposob jak sie potem przyznala uwiodła mnie moja dziewczyna"]] ej czytajcie ze zrozumieniem..Udawane zazenowanie i zawstydzenie

Gość Camille to ja
ładnie to tak podszywać się pod kogoś, po co ludzie to robią? Mam nadzieję, że to nie ty Sprzedawco zniżyłeś się do takiego poziomu

Gość Camille to ja
sam napisałeś, że pociągają cię kobiety z problemami psychicznymi, a w psychiatryku jest ich pod dostatkiem, więc praca tam wiele kontaktów by ci ułatwiła z kobietami, które cię pociągają

Gość Camille to ja
jesli to nie ty sprzedawco, to chetnie sie sama znize aby zrobic ci lodzika

Gość BBBBBBBBBBBBB
fakt, nie ma o czym dyskutować ale jakbyś nie robił błędów to byś zrozumiał co czuję...mózg mi się wtedy buntuje;)

Gość Camille to ja
do tego co się pode mnie podszywa- beznadziejny jesteś miej odwagę pod własnym pseudo coś napisać, matko, co do niektórych lekarze nie rokują nadziei

Gość Camille to ja
brawo Sherlocku, rozgryzłeś mnie hahahahahahahahahahaha

Gość Camille to ja
czasami trace kontrole nad moimi paluszkami, ktore wystukuja na klawiaturce moje najskrytsze marzenia

Gość wszyscy jestescieee
beznadziejni przez swoje durne przpychanki słowne zniszczyliscie fajny watek a tym wrazliwym na błedy radze poszukac sobie jakiegos inteligentniejszego forum....dla polonistów,profesorów..i tam sie realizowac jezeli poziom uzytkowników kafeteri go drazni..

Gość Włsnieeeeeeeeeee
Błędom ortograficznym muwimy stanowcze ńe!!