Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajowa Ś

techniki podrywu

Polecane posty

Gość Mikołajowa Ś
zgadzam się z wszyscy jestescieee, wróćmy do istoty tego wątku, a Wy Sprzedawco Słońca, Camille i BBBBBBBBB dajcie już sobie spokój

Gość aleksandraaaaaw
powacajac do tematu najbardziej mnie zadziwił podryw na nieporadna i wstydliwą bo uswiadomiłam sobie ze wiele moich kolezanek to praktykuje ale przez mysl mi nie przyszło ze to udawanie i kokieteria

Gość Hottie
drazni mnie poziom kafeterii ale odnajduje perwersyjna przyjemnosc w pisaniu tu ;D no ale z tym od slonca nie jest tak zle, nie przesadzajmy, tu sa przypadki naprawde proszace sie o slownik ;P jeden blad sie moze kazdemu zdarzyc, co nie zmienia faktu ze nalezy na niego zwrocic uwage autora by w przyszlosci nie popelnial go znowu

a wiec tez uwazam ze jak kobieta udaje troche nie poradna ma to znaczenie... po pierwsze dobrze wychowany mezczyzna nie odmowi pomocy.. po drugie poczuje sie silniejszy.. potrzebny..

Gość Mikołajowa Ś
ale z drugiej strony po co zgrywać nieporadną kobietkę, przecież i tak się wyda, że to nie prawda i facet się wtedy zdziwi

Gość BBBBBBBBBBBBB
Nie jestem polonistką, profesorką, mam wykszt. ekonomiczne ale byków nie strzelam. Niech dostosuje sie ten kto łamie zasady:P

Gość Hottie
niech sie dziwi ;) lubie zadziwiac ;P a butelek akurat na serio nie umiem odkrecac ;P wiec pretekst mam czesto

Gość aleksandraaaaaw
wg mnie to jestes czepilową babą. Nie naprawisz całego świata wirtualnego wiec po co te dyskusje poczytaj sobie ksiazki....jakieś ambitne najlepiej....tam nie masz błedów...A jesli siedzisz po nocach na uczuciowym....w kafeteri gdzie spotyka sie naprawde roznych ludzi nie miej wymagan pozatym uwazam ze sie czepiasz i przesadzasz bo na tym forum jest naprawde masa uzytkowników robiacych 100 razy wiecej ortografow niz sprzedawca słonca niesposob jest walczyc ze wszytskimi

Gość BBBBBBBBBBBBB
Powiem Wam co odstrasza(przynajmniej większość facetów)- nadmierna gadatliwość, powaga, sztywność, słowne poniżanie faceta, przeklinanie, picie alkoholu.

Gość Mikołajowa Ś
no dobra, to na nieporadną i na niedostępną już mamy, jeszcze jakieś techniki poproszę

Gość ale że udawane załenowanie
i wstydliwość..nigdy nie probowałam nawet nie wiem jak i w jakim calu....eh..ile to sie można owiedziec...

Gość na zaopiekuj się mną
to ja uwodze od lat działa:D:D:D

Gość BBBBBBBBBBBBB
a co do udawania: facet wcześniej czy pózniej odkryje jaka jesteś naprawdę i poczuje sie oszukany...no i będziesz zdziwiona, czemu nagle przestał dzwonić?

Gość na zaopiekuj się mną
ale czy ktos moze mi wyjasnic na czym polega sposób podrywania "na zawstydzoną"???:D:D

Gość BBBBBBBBBBBBB
ja jestem jednak zwolenniczka bycia sobą i nie wysilania się...tak jest naturalnie i fajnie, można pokazać własną osobowość-pod warunkiem, że takową sie posiada;).

Gość BBBBBBBBBBBBB
faceta można pochwalić, nawet trzeba ale nie za fajne spodnie tylko fajny samochód, jakieś osiągnięcia zawodowe, osiągnięcia w sporcie..itp.

Gość Hottie
zgadzam sie ogolnie jeszcze nigdy nie mialam problemu z facetem na ktorym by mi zalezalo, bo w strefie moich zainteresowan nie leza osoby, ktorym ja nie leze w ich strefie ;P jestem na tyle atrakcyjna i psychicznie, i fizycznie ze generalnie nie musze robic nic oprocz bycia ;)

Gość Mikołajowa Ś
dobra, ja uciekam spać, bo jutro mnie czeka robienie pierogów, ale chętnie poczytam potem wasze propozycje nowych technik. Dobranoc wszystkim

Gość BBBBBBBBBBBBB
ale i podczas pierwszego kontaktu coś mówisz, jakoś sie zachowujesz? Już od pierwszego momentu podlegasz ocenie i możesz pokazywać siebie a nie udawać idiotkę, chichotkę albo sie na siłę podlizywać.

Gość BBBBBBBBBBBBB
dajcie spokój z tymi technikami:O

Gość Sherlock Halama
BBBBBBB, czy ty jesteś takim pustakiem naturalnie czy wysilasz się aby ten efekt spotęgować?

Gość BBBBBBBBBBBBB
Halama---> co najwyżej mogę spotęgować kopa w Twój zachroszczony tłusty zad z zatwardzeniem.

Gość brukselkaa
do gory :) moze ktos jeszcez cos napisze

Gość brignos
ja napisze :P na mnie kompletnie nie dziala postawa "niedostepna kobieta".

Gość AnkaaaD
Najpierw chłopaka trzeba uwieść :D:D ha!!! Dawać znaki że dziewczynie podoba się ten chłopak :)) A potem krok po kroku jakoś działać ... być trochę niedostępną ... :D:D Chłopaki to lubią ... wieszzzz .... trzeba działać jak te '' króliczki z playboy '' nie wiem co oni w nich widza ale nie ważne ;)... hmmm.... a potem to już wasza sprawa jak działać :D:D najważniejsze jest pierwsze wrażenie :D:D

Gość Mikołajowa Ś
no dziewczyny, jakie jeszcze znacie techniki? a chłopcy napiszcie jaki podryw działa na was najbardziej