Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel165

Ta była...

Polecane posty

Jestem z pewnym facetem 4 miesiace. Wszystko jest ok, mowi ze mnie kocha ja go tez. Tylko czasem tak mi sie zdaje, ze jednak moj luby czasem wspomina sobie dobre chwile spedzone ze swoja byla z ktora przezyl duzo, ale bardziej w sprawach sexu. To chyba z nia poznal to wszystko i poczul tego pierwszy raz. Dodam, ze on mial 18 latek a ona 26. Wiec kobieta doswiadczona przez zycie, wiec mogla go nauczyc wielu rzeczy, a on na pewno bardzo je wspomina. Kontaktu za bardzo nie utrzymuja jak juz to przez sms. Nawet ostatnio ona przeslala mu krotki filmik z sexem.Nie chodzi mi o to, ze wspomina, ale to ze ona mu to przypomina i czasem sobie mysle ze jak sie z nim kocham to on ma w myslach ja...to tylko moje przypuszczenie, nic pewnego.

Gość fh76
"Nawet ostatnio ona przeslala mu krotki filmik z sexem." :o

Gość ghfd
ja bym dala sobie spokoj z takim kolesiem...

Gość wspomnien się nie uniknie
jezeli nauczyla go miłosci fizycznej i jest Ci z nim dobrze w łozku rowniez, to czerp od niego wiedze i się udoskonalaj :)

.. a ja po trosze Cię rozumiem.. nie mogę za bardzo znieść tej świadomości, że on kochał się z kimś innym przede mną.. to znaczy - przyjmuję to, na codzień o tym nie myślę.. ale przychodzą takie dni, kiedy zastanawiam się, czy on mnie nie porównuję z nimi.. z nią.. ech. Pozostaje Ci tylko zaufanie do własnego faceta i "okazanie się" lepszą kochanką niż poprzedniczka ;)

Gość Margeritkaaaaa
a moj facet byl z kobieta starsza o 20 lat od siebie jakis czas, coz ciezko mi czasami o tym myslec jak to z nia bylo a z drugiej strony przynajmniej wie jak sie do czego zabrac wiec na zycie seksualne nie narzekam :))))

Gość bey
Jesli facet mowi Ci cos o swojej bylej to znaczy ze albo chce wzbudzic w Tobie zazdrosc albo dac Ci znac jaki to on nie jest swietny albo po prostu nadal go do niej ciagnie... kazda opcja w sumie slaba...

Gość ghfd
skoro cie to bardzo drazni, jego byla i to co z nia robil kiedys, to najlepiej odpuscic go sobie. to cie pewnie jeszcze dlugo bedzie meczyc a jak z nim skonczysz to problem z glowy ;) i tak jestescie krotko ze soba.

Gość no cóż...
Pytanie zasadnicze: czy Twoja intuicja jest "zdrowa", bo jeśli tak, to niestety marnie to wygląda ... :O

no pewnie bedzie dlugo o niej pamietal.. ona nie tam ze byla doswiadczona ale otwarta w tym temacie... wiekszosc kobiet to idzie do lozka z facetem sie polozy i mysli ze tak spelniaja ich fantazje.. radze porozmawiac Ci z nim o tych sprawach czego on pragnie a czego Ty... bez takich rozmow... seks jest namiastka tego czym powinien byc..

Powiem tak. Życie seksualne z nim jest jak na razie super, moge powiedziec że jest naprawde zadawalajace. Przy nim ucze sie milosci i w ogole. On tez nie mowi o niej, moze kilka razy o niej cos mi tam wspominal. Problem jest tez w tym ze jestem jego najmlodsza partnerka... Ale zapewne bylo mu z nia dobrze... a ona jeszcze na koncu go zdradzila... I przekonana jestem, ze laczyl ich tylko sex.Nie wiem czy porownoje, moze i tak.Ona 26 a ja 17... Troche roznica jest jak nie patrzac.

Jesli o typowej 26 - latce mozna powiedziec ze jest doswiadczona przez zycie toja jetemchinski cesarz!